A pričaju za neke od Nas da smo Šipci, jer kao ne damo ženama nos da promole. A pojedini idu na maturu da se provode sami i evociraju uspomene na školske dane, umesto da budu na krki uz reku, a porodica trpi, fina žena, sigurno da je iz Šapca normalno, i umesto da se 09.06. probudi uz žubor reke i cvrkut ptica, probudiće je podrig, uz žubor iz toaleta, mokru krpu oko glave i već viđenu kuknjavu: "Al sam kreten, što mi je ovo trebalo, kunem se da se neću više ovoliko napiti..."
Poslednja izmena od sprinter u 23 Maj 2013 20:48, izmenjeno 1 put ukupno.
Ja apsolutno podrzavam liiimana u odluci. Za mene je susret generacije vrh druzenja. Ja slavim dva susreta generacije u isto vreme. Zadnji su se pali istog dana. Preko dana sam bio u Beogradu a po noci u Pirotu. Iako gotovo da ne pijem tri dana nisam licio na coveka.
HVALA SPRINTER UPISAN JE I SPISAK MOZETE VIDETI NA TRECOJ (3) STRANICI PRIJAVE SU U TOKU I ZELIMO VAM DOBRODOSLICU NA DRUZENJU ;VELIKA PLANA 2013 NA MORAVI.
Za sada ne vidim medju prijavljenima ljude iz rukovodstva kamp kluba, inicijatore i osnivace istog. Ne bi bilo dobro da susret protekne bez njih. Nadam se da ce biti na okupljanju.
POZDRAV RDZORAN DOBRODOSAO I VIDIMO SE NA DRUZENJU,PRIJAVE UCESNIKA JE U TOKU I LISTA PRIJAVLJENIH SE NALAZI NA 3.STRANICI KAO I PUTOKAZ I KORDINATE OVE TEME--DRUZENJE U V.PLANI NA MORAVI - MICA JE SVE TO LEPO SNIMIO-PRIJAVLJUJTE SE DA BUDEMO U STO VECEM BROJU I DOBRODOSLI NA DRUZENJE.
Poslednja izmena od Sokol u 29 Maj 2013 08:09, izmenjeno 1 put ukupno.
Posto radim subotom do 15h stizem i ja oko 17h. Vidimo se pa da napravimo sastanak rukovodstva kluba i podnesemo izvestaj o radu sa finansijskim izvestajem.
Pripremite se sa konkretnim predlozima za naredni period kako bi zajedno definisali program. Pozdrav Admin Dusan