Ovo je bila etapa od 21 dan u 2014.
Molim da predložite etapu za 2015 od nekih 30 dana.
Najboljem predlagaču šaljem bocu vrhunskog vina iz mog podruma.
Skandinavija 2014 i predlog za 2015
Moderatori: šukitaxi, miki56, andrijica, GorchaHY, admin
Skandinavija 2014 i predlog za 2015
Miki - Pančevo
Re: Skandinavija 2014 i predlog za 2015
Lepe slike, nema šta.
Što se tiče nagrade, jel može prvo proba, da znamo za šta se borimo!
Miki, udji na sajt naseg kolege Stojana Deprata iz Torina koji je doktorirao temu i uzivaj. wwww.deprato.it Pozdrav iz Braisona/Fr. Dusan
Naravno. Kod prvog sledećeg druženja.sprinter napisao:Lepe slike, nema šta.
Miki - Pančevo
On mi je i bio inspiracija za ovo putovanje. Sjajan lik.admin napisao:Miki, udji na sajt naseg kolege Stojana Deprata iz Torina koji je doktorirao temu i uzivaj. wwww.deprato.it Pozdrav iz Braisona/Fr. Dusan
Miki - Pančevo
Evo da probam da pomognem, i eventualno osvojim nagradu Ako sam te dobro razumeo imaš nekih 30-ak dana na raspolaganju što i nije tako malo. Zato ti predlažem malo duže putovanje koje ću ti podeliti u 2 etape.
Etapa 1
Beograd-Zagreb-LJubljana-Venzia-Milano-Genova-Monako-Kan-Marsej-Barselona-Valensija-Malaga-Gibraltar
Ukupna dužina etape 3179km, po mom mišljenju (naravno nikada) dovoljno i najmanje 12-ak dana.
Etapa 2
Gibraltar-Lisabon-Madrid-Bordo-Pariz-Minhen-Beč-Budimpešta-Beograd
Ukupna dužina etape 4443km i za nju bi ti trebalo više vremana zbog poseta Parizu i Madridu, znači 15-ak + par dana.
Kada se ovako gleda možda je i preobimno za 30 dana puta obzirom koliko i koje gradove obilaziš. U svakom trenutku možeš da podeliš ovo putovanje i odradiš ga u 2 god. po etapama kako je i podeljeno
Pozz...
Etapa 1
Beograd-Zagreb-LJubljana-Venzia-Milano-Genova-Monako-Kan-Marsej-Barselona-Valensija-Malaga-Gibraltar
Ukupna dužina etape 3179km, po mom mišljenju (naravno nikada) dovoljno i najmanje 12-ak dana.
Etapa 2
Gibraltar-Lisabon-Madrid-Bordo-Pariz-Minhen-Beč-Budimpešta-Beograd
Ukupna dužina etape 4443km i za nju bi ti trebalo više vremana zbog poseta Parizu i Madridu, znači 15-ak + par dana.
Kada se ovako gleda možda je i preobimno za 30 dana puta obzirom koliko i koje gradove obilaziš. U svakom trenutku možeš da podeliš ovo putovanje i odradiš ga u 2 god. po etapama kako je i podeljeno
Pozz...
Ovu varijantu koju Dule predlaže, ja merkam par godina. Ja samo planiram da ceo odmor u trajanju od 25dana iskoristim za Španiju i to bez Madrida i Portugalije. Podelio bih Španiju u dva odmora. Prve godine južni deo sa akcentom na Barceloni, a drugi sa težištem na Madridu i Portugliji.
Dušan HY je najbliži pobedi za sada. Sviđaju mi se obe etape osim što bih nekako izbegao Pariz, Minhen i Beč jer sam tamo bio više desetina puta do sada. Odličan predlog za razmišljanje. Očekujem nove predloge!!!!!!!!
Miki - Pančevo