POZDRAV DRUSTVU.
Eto mene posle duze pauze.Iskreno nedostajalo mi je caskanje sa vama.
Jos nisam isplanirao put za 2012 pa sam hteo vas da pitam da li imate
neki dobar pedlog.Vazno je cisto more,ravna plaza i plicak ....ma znate vi sta treba deci ...
Hteo bih nesto dobro i lepo i za klince 4god+7god hteo bih da je njima ok....
Dajte mi jeki predlog u obzir dolazi sve....ama bas sve samo da je ok za klince.
Veliko vam hvala unapred
GRANDUKA.
Predlozi - GDE???LETO 2012
Moderatori: šukitaxi, miki56, andrijica, GorchaHY, admin
- groskamper
- Site Admin
- Pridružio se: 11 Avg 2009 18:46
- Kontakt:
Ove godine. Letnji odmor sam planirao putovanje. Kroz Hrvatsku -Sloveniju -Italiju. Do Francuske.
u svakoj od ovih zemalja cu se zadrzati onoliko koliko mi to bbude cinilo zadovoljstvo rako da. Velikih planova. Nemam. Sem okvirno. .
Mozda. Cu izdvojiti Veneciju. Pa putem ka Veroni preko jezera. . .
Sta ce nakraju ispasti. Videcemo , napravicu putopis. Za secanje i podeliti sa vama na sajtu
ovog puta moram napraviti dobar servis na. Kamperu , nevolja je sto ga koristim iskljucivo. Za putovanja. Pa. Eventualni problemi nastaju tamo daleko i cesto skupo . Ovo bi mogao da bude savet!
u svakoj od ovih zemalja cu se zadrzati onoliko koliko mi to bbude cinilo zadovoljstvo rako da. Velikih planova. Nemam. Sem okvirno. .
Mozda. Cu izdvojiti Veneciju. Pa putem ka Veroni preko jezera. . .
Sta ce nakraju ispasti. Videcemo , napravicu putopis. Za secanje i podeliti sa vama na sajtu
ovog puta moram napraviti dobar servis na. Kamperu , nevolja je sto ga koristim iskljucivo. Za putovanja. Pa. Eventualni problemi nastaju tamo daleko i cesto skupo . Ovo bi mogao da bude savet!