Predlozi - Putovanja, predlozi i iskustva
Moderatori: šukitaxi, miki56, andrijica, GorchaHY, admin
- groskamper
- Site Admin
- Pridružio se: 11 Avg 2009 18:46
- Kontakt:
ljudi nikakav problem nece biti oko klope, jedno prase zavrsava stvar, poenta je druzenje , od tog momenta sam siguran da ce se mnogi planovi i ideje pokrenuti kao pokret kod nas. Siguran sam da tema nece ponestati, Vidim da je pozicia izolovana, pokazace se nasa vozila u punom sjaju,kao sto je bila prilika u Zasavici kada nazalost nisam stigao da sredim auto.
Ako se drugi ili treci dan dese i vise od klope super NAJVAZNIJE JE PONETI OD KUCE DOBRU VOLJU I DOBRO RASPOLOZENJE za sve drugo nismo siromasni
Ako se drugi ili treci dan dese i vise od klope super NAJVAZNIJE JE PONETI OD KUCE DOBRU VOLJU I DOBRO RASPOLOZENJE za sve drugo nismo siromasni
Poruka za Stojana. Sledece nedelje imam dogovor sa covekom koji je napravio sajt da ga doradi. Prva ideja i sablon je bio www.zanimiv.net. Videcemo sta moze da se uradi bez velikih troskova, jer ovo do sada sam finansiram. Iz zadovoljstva.
Sve se dobro zavrsilo. Naprsnuce kosti u skocnom zglobu jednom putniku, gips stavljen i zarastanje u toku. Zbrinuti isti dan i putnici i kamper koji je dovezen u Bgd. Moze da se popravi. Kasko placa. U pitanju je neiskustvo suvozaca prilikom sustizanja autobusa i efekta vakuma. Puno je bilo srece da se zavrsi u livadi pored puta.
- groskamper
- Site Admin
- Kontakt:
- groskamper
- Site Admin
- Kontakt:
U Beogradu pada sneg zvao sam vec ski skolu na Divcibarama da li ima snega , kad bi mogla telekineza i ostale paranenormalne sile da se udruze mozda se desi putovanje na 4-5 dana Divcibara (nekako mi se ne ide na Kop.)
Ne znam dali u ovu rubriku moze da stanu ocekivanja, pa ipak nadam se raportu sa ski avanture januar 2010.
Ne znam dali u ovu rubriku moze da stanu ocekivanja, pa ipak nadam se raportu sa ski avanture januar 2010.
Sad mi je jasno. Hvala! Imao sam slično iskustvo starim kamperom, zamalo da sletim s puta. Jednom rukom sam držao volan a drugom mobilni telefon. Nisam isao vise od 60 km/h ali me je autobus pretekao velikom brzinom i zamalo oduvao sa auto-puta. Kamper je bio dosta star (1983 god) i dosta se ljuljao u vožnji.
Savet svima, volan čvrsto držite i zaboravite mobilne u toku vožnje.
Savet svima, volan čvrsto držite i zaboravite mobilne u toku vožnje.
Omnia mea mecum porto