Idem sa 2 prijatelja iz Slovenije kolima na otvaranje nekog hotelskog objekta. Krecemo rano ujutru iz Beograda posto moramo biti na Vlasini do 12h.
Povratak je u nedelju vece. Nisam ja organizator pa ne mogu da planiram. Ako u povratku bude prilike mozda ti se javim da se vidimo i popijemo kafu.
U svakom slucaju vidimo se nadam se uskoro. Pozdrav za neotkrivenu opersku divu, makar za siri auditorijum. Emisija JA IMAM TALENAT je i dalje aktuelna.
Mi smo uživali i nadamo se reprizi. Pored lepih trenutaka koje smo mi odrasli proveli, meni je posebno drago što su se deca lepo združila i uživala, po njihovim pričama, možda i više od nas!
Ako želimo, vreme je da se počne razmišljati o terminu drugog druženja. Posle Juna, dolaze godišnji odmori, tako da je sada pravo vreme da odredimo termin i mesto.
Kako se čine datumi 12 ili 19 Juni. Mesto okupljanja: Grza? Ili nešto drugo
samo kazite kad , sto se grze tice , ja samZA , Napravio sam unapred plan za ovu desinaciju takav sto boravim petak subota do rucka , pa putom prema zdrelu na kupanje nedelja do popodne , potom kuca .
cekam sta kazu drugi, moja razmisljanja idu po ideji koju sam izneo, ako je 11.06 onda sto se mene tice moze stim sto cu okrenuti preko zdrela , ako bude 19.06 interesantno je sto bi mogo da produzim do grcke jos 4-5 dana prvi deo letnjeg odmora , ona termin izmedju nije zgodan .
Glasam za Grzu. Dajte predloge za termin. Ja sam za 18.06. i 19.06.
Mislim da je Grza idealno mesto za okupljanje. Teren je travnat, ravan, sa drvećem i hladovinom.
Potrudicu se i ja da dodjem zavisi dalije moja supruga slobodna posto radi a nema jos raspored za juni,u svakom slucaju ja sam uvek slobodan mogu doci i sam,lep predlog.