Predlozi - Kuda za vikend
Moderatori: šukitaxi, miki56, andrijica, GorchaHY, admin
hteo sam da ti se pridrizim za vikend, jer je ovo bio pravi vikend za boravak na planoni pogotovu gde ima dosta sume jer je priroda bila zivopisnasprinter napisao:Najava lepog vikenda.
Sutra, 29.10.2011. planiram vikend na Tari. Ovaj put idem preko Loznice, svraćam u Sunčanu reku, Ljubovija, Perućac, Tara. Možda svratim i do Drvengrada i tu zanoćim, ili odem do Mitrovca i jezera Zaovine.
Ukoliko neko bude u blizini, neka se javi, društvo uvek prija.
Pozdrav
a suma listopadna tonirana u stotinu boja.
javili su mi se rodjaci iz slovenije da za vikend stizu u bg, pa sam sa njima vikend proveo na avali i kosmaju
ocekujem neke lepe slike sa vikenda da ces nam prezentirati
mi smo ovaj vikend na tari spavacemo kod "omorike" ako neko planira put tare i zlatibora mozemo da se vidimo
063/811-9630
063/811-9630
Poslednja izmena od driver57s u 12 Nov 2011 16:30, izmenjeno 1 put ukupno.
- groskamper
- Site Admin
- Pridružio se: 11 Avg 2009 18:46
- Kontakt:
Ja ću biti na Babinom zubu od petka do nedelje, pa ako je neko za ski vikened i druženje, dobrodošao.
Poslednja izmena od mustang u 28 Feb 2013 19:49, izmenjeno 1 put ukupno.
Omnia mea mecum porto
bili smo za vikend na maljenu (divcibare) uz promenljivo vreme: red sunca, red oblaka i jak juzni vetar na +12*C idealni uslovi za setnju po planini
umesto skijanja branje cveca na novoj stazi
dok ga na stazi ni u tragovima nema, van staze u zavetrini su gleceri u fazi topljenja, neki su visine i do 2m, mogu da zamislim koliko ga je bilo pre otapanja
na kraju nas je kisa ispratila, ali nije uspela da pokvari utiske koje smo poneli kuci
umesto skijanja branje cveca na novoj stazi
dok ga na stazi ni u tragovima nema, van staze u zavetrini su gleceri u fazi topljenja, neki su visine i do 2m, mogu da zamislim koliko ga je bilo pre otapanja
na kraju nas je kisa ispratila, ali nije uspela da pokvari utiske koje smo poneli kuci
GDE JE OVO?lom napisao:Za sve kolege , narocito ljubitelje vrhunske riblje corbe . Mesto je nestvarno dobro !!!
http://www.dodaj.rs/f/w/yD/2DrMCW6Z/bra ... 2010-0.jpg
http://www.dodaj.rs/f/1s/ns/4acXCDGE/br ... 2010-0.jpg
http://www.dodaj.rs/f/3h/6p/1P3UQTlJ/br ... 2010-0.jpg
Miki - Pančevo
Bili smo pre dve nedelje na Divčibarama. Vreme je bilo, red sunca red kiše. Bez obzira na vreme, lepo smo se proveli.
Za ovaj vikend planiramo u Ždrelo, ovo naročito jer u Ponedeljak imam obavezu u Požarevcu.
@Jader Vodi računa o terminu kada planiraš za Ždrelo, mislim da će u to vreme biti povelika gužva.
Za ovaj vikend planiramo u Ždrelo, ovo naročito jer u Ponedeljak imam obavezu u Požarevcu.
@Jader Vodi računa o terminu kada planiraš za Ždrelo, mislim da će u to vreme biti povelika gužva.
@sprinter hvala na savetu, planirao sam od 2-4 maja, ili tako nešto, fleksibilan sam, inače ne volim gužvusprinter napisao:Bili smo pre dve nedelje na Divčibarama. Vreme je bilo, red sunca red kiše. Bez obzira na vreme, lepo smo se proveli.
Da li je neko bio u Hagymatikum Banji u gradiću Makó (30-ak kmod Segedina prema Rumuniji)? Izgleda interesantno (barem po slikama), a našao sam i kamp u blizini koji radi tokom cele godine jer vlasnik tu živi.