Predlozi - Skandinavija - jul 2014
Moderatori: šukitaxi, miki56, andrijica, GorchaHY, admin
- groskamper
- Site Admin
- Pridružio se: 11 Avg 2009 18:46
- Kontakt:
na nasem sajtu postoji clan Stojan sve sto treba da znas o Norveskoj mozes da naucis iz njegovih putopisa : http://www.deprato.it/
Hvala. Izuzetna reportaža. Mislim da će mi biti od velike koristi.groskamper napisao:na nasem sajtu postoji clan Stojan sve sto treba da znas o Norveskoj mozes da naucis iz njegovih putopisa : http://www.deprato.it/
Miki - Pančevo
Pozdrav svima od Rekreatora i Radara. Već četrnaesti dan smo na putu a nadamo se da u sledećih deset doputujemo u Srbiju.
Sve se odvija po planu. Obišli smo zapdnu obalu Norveške, danas smo brodom doputovali u Dansku a sutra nastavljamo u pravcu Amsterdama.
Kad se vratimo naprvićemo lepu reportažu sa svim detaljima putovanja.
Sve se odvija po planu. Obišli smo zapdnu obalu Norveške, danas smo brodom doputovali u Dansku a sutra nastavljamo u pravcu Amsterdama.
Kad se vratimo naprvićemo lepu reportažu sa svim detaljima putovanja.
Miki - Pančevo
Naravno. Zahvaljujem na sugestiji.
Upravo sređujem video i foto arhivu koja je veoma obimna, oko 100 Gb.
Baš smo preterali sa snimanjem, ali pejzaži su bili neopisivo lepi.
Moraću da proučim Uploadovanje fotografija. Malopre sam pokušao upload PLAN PUTA i uspeo, ali sada neznam gde je to snimljeno.
Pozdrav
Moraću da proučim Uploadovanje fotografija. Malopre sam pokušao upload PLAN PUTA i uspeo, ali sada neznam gde je to snimljeno.
Pozdrav
sprinter napisao:Pozdrav za rekreatora. Drago mi je da ste dobro pfosli u putu. Nemoj zameriti, Postavi slike i putopis na Forum, nemoj na Facebook, ne zameri za sugestiju, nemamo svi naloge na njemu.
Miki - Pančevo
Uspeo sam. Sada je sve lakše. Biće puno dobrih fotki.
rekreator napisao:Naravno. Zahvaljujem na sugestiji.
Pozdrav
sprinter napisao:Pozdrav za rekreatora. Drago mi je da ste dobro pfosli u putu. Nemoj zameriti, Postavi slike i putopis na Forum, nemoj na Facebook, ne zameri za sugestiju, nemamo svi naloge na njemu.
Miki - Pančevo
Evo nekih fotografija za početak.
I dalje mislim da je Upload komplikovan.
Molim admina da pronađe način za jednostavan COPY-PASTE.
PRVI SET FOTOGRAFIJA IZ KOPENHAGENA
I dalje mislim da je Upload komplikovan.
Molim admina da pronađe način za jednostavan COPY-PASTE.
PRVI SET FOTOGRAFIJA IZ KOPENHAGENA
Poslednja izmena od rekreator u 25 Avg 2014 19:29, izmenjeno 1 put ukupno.
Miki - Pančevo