Okupljanje - ZASAVICA 14-15. MAJ 2011.
Moderatori: šukitaxi, miki56, andrijica, GorchaHY, admin
Otvaram zasebnu temu u vezi vikend druzenja u Zasavici, kako bi svi izneli svoje predloge.
Predlog programa:
14.april subota- dolazak od 10-12h
- 12h susret sa domacinom uz prigodnu zakusku i rakiju
- 14h voznja brodicem
- slobodne aktivnosti
- 17h skupstina kluba sa izborom novog rukovodstva
- 20h vecera
15.april nedelja - 08h-10h dorucak
- 10h-14h sportske aktivnosti
- 14h-18h zajednicko rostiljanje na velikom "drustvenom" rostilju
- 18h- 22h razlaz po zelji
Posebno naglasavam na- potrebu prijave zainteresovanih zbog organizacije.
Prvi se prijavljujem:
Dusan sa suprugom Snezanom, cerkom Unom /8 god/ i sinom Aleksom 4,5 god/ dolazimo kamperom
Predlog programa:
14.april subota- dolazak od 10-12h
- 12h susret sa domacinom uz prigodnu zakusku i rakiju
- 14h voznja brodicem
- slobodne aktivnosti
- 17h skupstina kluba sa izborom novog rukovodstva
- 20h vecera
15.april nedelja - 08h-10h dorucak
- 10h-14h sportske aktivnosti
- 14h-18h zajednicko rostiljanje na velikom "drustvenom" rostilju
- 18h- 22h razlaz po zelji
Posebno naglasavam na- potrebu prijave zainteresovanih zbog organizacije.
Prvi se prijavljujem:
Dusan sa suprugom Snezanom, cerkom Unom /8 god/ i sinom Aleksom 4,5 god/ dolazimo kamperom
- groskamper
- Site Admin
- Pridružio se: 11 Avg 2009 18:46
- Kontakt:
- groskamper
- Site Admin
- Kontakt:
Zamolila bih Radzu i Groskampera da prestanu vise sa ovim glupim salama na moj racun.Mi se uopste ne poznajemo,tako da ne znam otkud Vam ideja za tako necim,a pogotovo zato sto ja ni jednim svojim gestom ili porukom nisam Vama dala bilo kakvog povoda,za bilo cim!Htela sam prijateljski i krajnje dobronamerno da se ukljucim u diskusiju,a ispalo je drugacije!Bezveze!!!
Nadam se da Vesna1309 nece preozbiljno shvatiti "muske dobronamene komentare" i da ce nam se pridruziti na druzenju u Zasavici.
Tu ce nas upoznati i videti da smo svi porodicni i poslovni ljudi sa jednom zajednickom osobinom, ljubavi prema kampingu i druzenju u prirodi.
Kao jedinom aktivnom ucesniku foruma zenskog pola, mogu samo da zbog toga izrazim zadovoljstvo i da pozovem druge koleginice da se aktivno ukljuce u nas rad, a znam da ga mnoge i citaju.
Tu ce nas upoznati i videti da smo svi porodicni i poslovni ljudi sa jednom zajednickom osobinom, ljubavi prema kampingu i druzenju u prirodi.
Kao jedinom aktivnom ucesniku foruma zenskog pola, mogu samo da zbog toga izrazim zadovoljstvo i da pozovem druge koleginice da se aktivno ukljuce u nas rad, a znam da ga mnoge i citaju.
- groskamper
- Site Admin
- Kontakt:
Naravno da cu prestati da se " glupo salim" na racun Vesna 1309.vesna1309 napisao:Zamolila bih Radzu i Groskampera da prestanu vise sa ovim glupim salama na moj racun.Mi se uopste ne poznajemo,tako da ne znam otkud Vam ideja za tako necim,a pogotovo zato sto ja ni jednim svojim gestom ili porukom nisam Vama dala bilo kakvog povoda,za bilo cim!Htela sam prijateljski i krajnje dobronamerno da se ukljucim u diskusiju,a ispalo je drugacije!Bezveze!!!
Ocigledno nije za salu , tako da vise necu spominjati ni u jednom kontekstu, bukvalno je bilo dobronamerno kao vic ! ?