tacno isti onaj i ne kani odustajati...

rekoh otvorih novu temu posto vozilo nece biti FAP(s pravom me odgovoriste) a i koncept se malo promenio...nisam kacio planove za prejasnju varijantu ali u prvom planu se krov nije dizao...sto je na kraju doslo do racunice da ce vozilo biti oko 4.2m sto je malo previse...

sadasnja varijanta je 3.7m
donji deo je manje vise ostao isti, tankovi za vodu, gorivo, i crni tank su gotovi...tank za vodu je pod brojem 30...dakle onaj crni deo celom sirinom ormara, oko 480l vode...crni tank je na suprotnoj strani ukupno oko 210l...pod brojem 18 je tank za gorivo, bunkeri su sa strana...tank za gorivo je nekih 670l...
znaci nista se ne kaci isod platforme, jedino tank za sivu vodu dolazi ispod iza zadnje osovine i visok je nekih 15cm...ukupno nekih 300l...posto svi tankovi imaju brdo pregrada unutra pa kontam da ciscenje resim otvorom u vrhu na jenom kraju na koji bi isao vatrogasni prikljucak...ona tomosova pumpa je malih dimenzija za nosanje unaokolo a usput ce dobro doci i za pranje vozila...
pumpe za vodu sam vec narucio
http://www.dyersonline.com/shurflo-extr ... -pump.html sto se toaleta tice onaj lik iz zastupnistva za dometic za srbiju nikako da mi posalje katalog sa cenama....
...ideja je krug oko Afrike a dalje ce vidimo....
sto se bravica tice...iste sam naso ovde za nekih 20ak $ po komadu al mi se sad ne vuce sve to posto vec imam nekih 50-60kg kojekakvih komponenti i jos ce ih biti...
jedna stvar koja jos uvek nije razradjena je klima...istu definitivno kanim vuci kablovima kroz zid po principu Dometic-ove Under Bench klime, e sad da li uzeti njihovu ili praviti, prepravljati...????