Bilo je dosta šatordžija iz Kamping Asocijacije Srbije pa smo malo pričali, razmenjivali iskustva, kritikovali se međusobno i tako ...
Udruženje Gorana Vojvodine, mladi izviđači iz Novog Sada su takođe bili prisutni i organozovali radionicu na temu zaštite prirode.
Šta da vam kažem bilo je svega, domaćini su se stvarno potrudili da nam ugode i ovim putem sve pohvale za Gorana Matića iz NP Fruška Gora.
Od gulaša, preko pečenja, pa završiv sa domaćim buhtlama sa džemom, Karlovačkim chardonnay-em i naravno nezaobilaznim tamburašima.
Uveče smo se kao što je već tradicija samoorganizovali za večeru, (da se ne baci meso koje smo poneli) i onako siti opet jeli.
Sam kamp je kao što je već pisano na jako lepom mestu ali ... moram reći da domaćini imaju još dosta da se potrude kako bi stigli neke standarde. Nažalost prva stvar je visina kapije na ulasku u kamp, visina je tek nekih nepunih 3m tako da viši kamperi nemaju šansu da uđu (Driver lično proverio). Meni je prosto neverovatno da u kupatilu nemaju pločice na podu već su ostavili beton, ne postoji predviđeno mesto za pražnjenje crnih tankova kampera, doduše stvarno higijena je na zavidnom nivou (i nadam se da se neće pokvariti). Da ne bude da ih samo kudim, obećali su da će sve ispraviti i popraviti i verujem im, a proći će vreme i videćemo rezultate, ja im stvarno držim palčeve.

Ekipa na okupu

Šatordžije

Klinci

Što je dobar ovaj chardonnay

Bile su i TV ekipe, a neki od nas će da izađu i na televiziju (Liiiman je davao izjavu a mi ostali sakrivali alkohol i cigarete sa stola - da ne vide deca na televiziji, a Farma ....)

Toliko od mene, ostatak ekipe neka kači slike i piše svoje impresije.