Auto kamp na Adi Bojani
Moderatori: šukitaxi, miki56, andrijica, GorchaHY, admin
Ja bio letos kod prijatelja, Donjii Stoj! Ali ne priolicom. Ima nekoliko kampova na Adi Bojani. Od Ulcinja do Ade ima ih jedno 3-4. Zato moras da ih obidjes sve i sam izaberes.
Svidela mi se pristupacna cena, i uredjenost onih novijih. Nije mi se svidela higijena. Sam kamp je cist a iza ograde deponija sa razlicitim mirisima trulezi svega i svacega. Inace je ceo taj deo CG obale veoma prljav i lose odrzavan. Najvise me nerviraju ribari koji na plazama ciste ulovljenu ribu i onda glave i iznutrice zakopavaju u pesak na plazi. Kad ujutro dodjes na kupanje na plazu, ne mozes da zivis od smrada. Uz to ulcinjska kanalizacija se izliva direktno u more, pa kad je struja ponese na jug, dozivljaj je potpun.
Sto se mene tice, nikada vise tamo.
Svidela mi se pristupacna cena, i uredjenost onih novijih. Nije mi se svidela higijena. Sam kamp je cist a iza ograde deponija sa razlicitim mirisima trulezi svega i svacega. Inace je ceo taj deo CG obale veoma prljav i lose odrzavan. Najvise me nerviraju ribari koji na plazama ciste ulovljenu ribu i onda glave i iznutrice zakopavaju u pesak na plazi. Kad ujutro dodjes na kupanje na plazu, ne mozes da zivis od smrada. Uz to ulcinjska kanalizacija se izliva direktno u more, pa kad je struja ponese na jug, dozivljaj je potpun.
Kad se mora, nije teško.
Ako vučeš prikolicu, mnogo ti je bolja opcija Grčka, lakši put i puuno bolji kampovi. Neuporedivo. Ja sam sigurno 6,7 godina bio na Jazu, bio u Lepetanima, Bjeloj, iznad Rosa, Crvenoj Glavici, Valdanosu, Radovićima, Agavi ... jednostavno nije za poređenje bilo koji kamp u Crnoj Gori sa kampovima u Grčkoj. A što se tiče mora, čuvena priča da nigde nema mirisa Jadrana, pada u vodu čim budeš negde 100km van Soluna
Dzaba , obecao zeni da za ovo leto ne kupujemo kupace gace. Sala je naravno, i Grcija je u opticaju.sprinter napisao:Ako vučeš prikolicu, mnogo ti je bolja opcija Grčka, lakši put i puuno bolji kampovi. Neuporedivo. Ja sam sigurno 6,7 godina bio na Jazu, bio u Lepetanima, Bjeloj, iznad Rosa, Crvenoj Glavici, Valdanosu, Radovićima, Agavi ... jednostavno nije za poređenje bilo koji kamp u Crnoj Gori sa kampovima u Grčkoj. A što se tiče mora, čuvena priča da nigde nema mirisa Jadrana, pada u vodu čim budeš negde 100km van Soluna
Onda je razumljivo zasto trazis kamp oko Ade. Sala istoroberto_s napisao:Dzaba , obecao zeni da za ovo leto ne kupujemo kupace gace. Sala je naravno, i Grcija je u opticaju.sprinter napisao:Ako vučeš prikolicu, mnogo ti je bolja opcija Grčka, lakši put i puuno bolji kampovi. Neuporedivo. Ja sam sigurno 6,7 godina bio na Jazu, bio u Lepetanima, Bjeloj, iznad Rosa, Crvenoj Glavici, Valdanosu, Radovićima, Agavi ... jednostavno nije za poređenje bilo koji kamp u Crnoj Gori sa kampovima u Grčkoj. A što se tiče mora, čuvena priča da nigde nema mirisa Jadrana, pada u vodu čim budeš negde 100km van Soluna
Ako, ako, kapiram da sam ovde nov i da moram malo da se sagnem..... samo nek ide na veselje, ljutnji nema mesta.Sinbad napisao:Kupio prikolicu pa sad nema pare za gace!
Sinbade, skidam kapu ali pamtim. Znas ono da sreca dodje kad se najmanje nadas.
I gde sad ovde da ucackam smajlije da ljudi ne pomisle da se drndam???
Ziv'li!!!
Sinbade, nesto mi poznata ova prozivka za efes, sunac ti kalaisan Cika Simo. Jos samo Joe da oplete, pa pola Panda foruma ovdi , bre....Sinbad napisao:Prijatelju idemo na Adu Bojanu samo ako ima hladnog Efesa a moze i Nik Gold od 0,25l. Nece nam ni smece smetati!
Vidim ja da ce trebati da se obnove zalihe vazelina..
pristupacna cena?Sinbad napisao:Ja bio letos kod prijatelja, Donjii Stoj! Ali ne priolicom. Ima nekoliko kampova na Adi Bojani. Od Ulcinja do Ade ima ih jedno 3-4. Zato moras da ih obidjes sve i sam izaberes.
koliko je to pristupacno? moze u dinarima ili evrima ,tako je mnogo pristupacnije da se vidi . Ja idem na hrvatsko primorje i tamo za savaki kamp ima cena na sajtu.
Samo ti idi u HR... bolje je nego u CG ali su cene izuvanje iz cipela za srednje tuznu uslugu i usluga ne vredi ni blizu tih para...
Prosle i predprosle godine, kampovi u Grckoj. Daleko lepse nego u HR, More daleko bistrije i toplije, a cene bar upola manje.
Hrvatska je preskupa za ono sto nudi. Samo putarina za autoput do Splita i nazad za auto sa kamp prikolicom kosta preko 100€. Jos ako uzmem u obzir da tamo jos uvek nismo dobrodosli, bar ne u Dalmaciju, onda je Grcka ipak pravi izbor.
Prosle i predprosle godine, kampovi u Grckoj. Daleko lepse nego u HR, More daleko bistrije i toplije, a cene bar upola manje.
Hrvatska je preskupa za ono sto nudi. Samo putarina za autoput do Splita i nazad za auto sa kamp prikolicom kosta preko 100€. Jos ako uzmem u obzir da tamo jos uvek nismo dobrodosli, bar ne u Dalmaciju, onda je Grcka ipak pravi izbor.
Poslednja izmena od Sinbad u 28 Jun 2014 17:19, izmenjeno 1 put ukupno.
Kad se mora, nije teško.