Kupovina kamp prikolice
Moderatori: šukitaxi, miki56, andrijica, GorchaHY
- ljubomir372
- Korisnik
- Pridružio se: 19 Dec 2012 18:11
- Kontakt:
dal si gledao ovu, malo je preko 4m, tacnije 4,30m al je hobby vrh u srednjoj klasi prikolica, ima kasetni wc spolja se prazni, posebnu sobu, grejanje... malo je teza od adrije u toj duzini ali nije za porediti (kao mercedes i fiat)ljubomir372 napisao:Postovani Forumasi .Kupio bih kamp prikolicu duzine oko 4 metara sa papirima ili da je registrovana , sa normalnom cenom i da se se ne nalazi na oglasima posto sam ih sve vec pregledao.
ja tog prodavca licno ne poznajem, culismo se telefonom pre 2 god par puta u vezi male adrije koju je tada prodavao, ali mi je doslovce tada rekao: ja svake godine uvezem prikolicu i registrijem na sebe, oglasim je i koristim dok je ne prodam...
ovakvu (slicnu) prikolicu ima dragan iz pirota mozda je malo manja pa neka kaze misljenje o njoj, ako je zdrava odozdo i odozgo uz blagu korekciju cene za cetvoroclanu porodicu je ok
Naš član Kole prodaje svoju da bi kupio kamper - ona je 4m i sređena je kompletno da ne zavisi od kampa (struja, voda: beli i crni tank, led svetla, punjenje akomulatora u prikolici...)ljubomir372 napisao:Postovani Forumasi .Kupio bih kamp prikolicu duzine oko 4 metara sa papirima ili da je registrovana , sa normalnom cenom i da se se ne nalazi na oglasima posto sam ih sve vec pregledao.Ako neko zna neka mi javi.Moj tel. je 0631121525 ljuba
Akomulator prikolice se puni tokom vožnje:
Osigurači i instalacija je prilagođena da se poveže invertor na 220V, postavljen je glavni prekidač za 12V, i moguće je punjenje preko ispravljača...
Moram još da pohvalim Mustangov ventilator za frižider koji je ugrađen ovde (kao i kod mene) i zbog koga frižider radi odlično
Naravno ima skoro nekorišćen predšator (za ovu vrstu letovanja nam nije trebao). Takođe ima i ciradu kompletnu koja prekriva celu prikolicu (ovo je korisno kada nemate garažu...)
Poslednja izmena od lio u 12 Feb 2014 07:43, izmenjeno 1 put ukupno.
- ljubomir372
- Korisnik
- Kontakt:
- groskamper
- Site Admin
- Pridružio se: 11 Avg 2009 18:46
- Kontakt:
- ljubomir372
- Korisnik
- Kontakt:
Pošto nije moja ne mogu ja da se izjasnim o ceni:ljubomir372 napisao:Izgleda je nema bolje pa zato i pitam.
060 0268719 Kostić Saša
ali mislim da iako je dosta uloženo - da bi je prodao za istu sumu koju je platio prošle godine
Poslednja izmena od lio u 12 Feb 2014 07:39, izmenjeno 1 put ukupno.