Porto Koufo, Sitonija - bili smo par dana na levoj strani, pa smo onda otišli da sipamo vodu do luke i tu ostali jedan dan, pa produžili za Neos MarmarasDragan napisao:Gde je snimljena fotografija kraj vode? Sudeci po priobalju reko bih da se radi o morskoj obali a sa druge strane nekako je preusko.
Kupovina kamp prikolice
Moderatori: šukitaxi, miki56, andrijica, GorchaHY
Ne znam o čemu se radi, tu priču sam preskočiosprinter napisao:Mislim da Gros ima upecatljivih iskustava na toj plazi.
Mi smo na levoj strani upoznali grka makedonskog porekla Andreasa koji je "President of the beach" po njemu, Tu je po celo leto, a oduševljen je Gučom - pa smo morali da pustamo trubače... Razgovarali smo malo na Grčkom, makedonskom i engleskom... Bio bi OK lik da ne duva ... i nekako mu u posetu dolazili samo drugari. Delimično smo pobegli od njega, kada nas je našao baš ovde gde je slika i iskritikovao zbog odlaska.
Poslednja izmena od lio u 12 Feb 2014 10:14, izmenjeno 1 put ukupno.
Koliko mi je poznato, plaža je ok. Mali problem je što se nakon par metara dno strmoglavo obrušava i kreće tamni bezdan. Koliko sam čuo , tu je i neka ruta za podmornice. Groš je znao noću da čuje bućkanje, sad da li od podmornica ili nečeg drugog, ko će ga znati. Najbolje će ti on ispričati kada se budemo videli.
Što se tiče tog lika Grka, što se tiče duvanja, Vi ste tu saučesnici jer ste mu puštali trubače koji samo tako duvaju. Što se tiče momaka, možda ste ih kao predstavnici srpskih Alfa mužjaka isprepadali, pa su prilikom poseta cure ostavljali sakrivene u šiblju
Što se tiče tog lika Grka, što se tiče duvanja, Vi ste tu saučesnici jer ste mu puštali trubače koji samo tako duvaju. Što se tiče momaka, možda ste ih kao predstavnici srpskih Alfa mužjaka isprepadali, pa su prilikom poseta cure ostavljali sakrivene u šiblju
- ljubomir372
- Korisnik
- Pridružio se: 19 Dec 2012 18:11
- Kontakt:
- groskamper
- Site Admin
- Pridružio se: 11 Avg 2009 18:46
- Kontakt:
Nek ti je sa srecom. Drago mi je da se sve vise kampera sa prikolicom ( ili kamperista, kad ce neki lingvista da da konacnu rec?)pridruzuje forumu a nadam se i druzenjima.ljubomir372 napisao:Samo da obavestim drage Forumase danas sam pazario prikolicu tako da oglas nije vise aktuelan.Kupio sam adriu 380 u solidnom stanju za solidne pare tako da se od danas bacam na sprovodjenje svega sto sam procitao na forumu.
- ljubomir372
- Korisnik
- Pridružio se: 19 Dec 2012 18:11
- Kontakt: