KUPI -PRODAJ

Moderatori: šukitaxi, miki56, andrijica, GorchaHY

Odgovori
Korisnikov avatar
groskamper
Site Admin
Pridružio se: 11 Avg 2009 18:46
Kontakt:

Post od groskamper »

U nedelju 11.09.2011. U setnji po pijaci automobila u Bubanj potoku u dokolici sa svojim vremenom prosetao sam da osmotrim kako funkcionise trziste automobila u zemlji Srbiji . U navali na stotine agencija i placeva sa ponudom vozila iz inostranstva i nekih sa domacim tablicama jos uvek se odrzava institucija auto pijace . dal zbog gastronomskih ili nekih drugih potreba da se prikaze svoj ljubimac do nasusne potrebe da se malo drugacije provede nedelja a ako je i suncan dan izlet je kompletan .
Nisam bas rad da izvestavam sa pijace ali sa par recenica cu istaci novu za mene pojavu koja se odomacila na ovoj pijaci za skoro svako pokazano vozilo PRODAJEM ILI ZAMENA otprilike po kljucu nek se okrece pa kako bude .
Izmedju ostalog u ponudi pojavio se i jedan kamper rasiren u osamljenom delu parking prostora rasirio sve sto se rasiriti moze i sa sve clanovima porodice pokazuje zainteresovanim sta je za prodaju .
Prilicna zainteresovanost i preduretljiv covek prodavac pokazuje svoje vozilo i u razgovoru pitam dal se eventualno informise preko neta , jel cuo za CAMPER CLUB ... nista od toga mu nije poznato da postoji ( sta god da ukucas u komp. internetu . vezano za kamper ili putovanje izadje nasa stranica ) dakle totalno ne informisan mlad covek ponavlja po ko zna koji put cini mi se recenicu GDE GOD HOCU STANEM .
Ipak da mu pomognemo ovako da svoje vozilo proda ili sta vec postavicu slike .
Sa srecom kamperu.
Slika
Slika
Slika
Odgovori