Konkurs za fotografiju
Moderatori: šukitaxi, miki56, andrijica, GorchaHY
Konkurs za fotografiju
Otvaram konkurs za novu fotografiju za naslovnu stranu naseg sajta, jer se priprema novo resenje. Da malo osvezimo i naslovnu posle foruma.
Molim kolege da postave svoje predloge i da se demokratski izglasa najbolja fotografija. Pobednik konkursa casti pice na prvom sledecem susretu.
Pozdrav Dusan
Molim kolege da postave svoje predloge i da se demokratski izglasa najbolja fotografija. Pobednik konkursa casti pice na prvom sledecem susretu.
Pozdrav Dusan
Re: Konkurs za fotografiju
Ne znam da li uopšte da se postavlja nova slika ili da se postojeća redukuje, smanji ili nešto slično. Ili da se potpuno ukloni postojeća slika i ostane samo logo kluba iz gornjeg desnog ugla.
Hajde da cujemo i kolege. Neka svako postavi fotografiju kao svoj predlog pa da izaberemo najefektniju.
Obavezno neka stilizovana ili prava slika kampera u prirodi.
Omnia mea mecum porto
Ako fotografija treba da prikaze sadrzaj kamperskog pokreta onda na njoj treba da se nadju i kamp prikolica, sator i vreca za spavanje, odnosno korisnici istih u nekom mini bivaku. Tesko ce se naci takva fotografija pa bi je trebalo rezirati. Ako ce trazi simbol fotografija to moze biti, na primer, ranac ili samo sator kao naj rasprostranjeniji kamperski "rekvizit". Stilizovan crtez bi , takodje, dosao u obzir.Dobro bi bilo da se jave nasi clanovi sa malo vise smisla za fotografiju ili graficki dizajn.
- groskamper
- Site Admin
- Pridružio se: 11 Avg 2009 18:46
- Kontakt:
A šta je sa zapadnom granicom: Karlobag, Ogulin, Karlovac, Virovitica. Da ovo vidi Šeki, odmah bi te pvoglasio za izdajnika.
- groskamper
- Site Admin
- Pridružio se: 11 Avg 2009 18:46
- Kontakt:
Moj Seki
Kao da mi citas misli , doduse ne za granice , vise za neka izlaganja sa tv-a
Sto me trenutna vlast vise cini da sam JEVROPSKI clan to mi milije sta prica Seselj .
Od ovolke ljubavi Jevrope izgleda da ce meni da zapadne prvi deo te imenice
Kao da mi citas misli , doduse ne za granice , vise za neka izlaganja sa tv-a
Sto me trenutna vlast vise cini da sam JEVROPSKI clan to mi milije sta prica Seselj .
Od ovolke ljubavi Jevrope izgleda da ce meni da zapadne prvi deo te imenice
Znam, kao kad se devojci da na poklon kita cveća, cveće uvene pa se i zaboravi.
-
- Korisnik
- Pridružio se: 20 Apr 2014 15:55
ko,...kita ????
il cveće!
Pero prijatelju stari, sad se ponovo setih ono tvoje stare matorke. Susret sa njom ne mogu je zaboraviti, džaba. Dobra je da bolja teško može biti. I s godinama biće još bolja. Blago tebi, a i Nama koji se s tobom družimo.
Mala kritika, i nisi baš neki, zadržavaš je za sebe, malo je deliš drugarima, a život je kratak, prozuji za čas.
Pero prijatelju stari, sad se ponovo setih ono tvoje stare matorke. Susret sa njom ne mogu je zaboraviti, džaba. Dobra je da bolja teško može biti. I s godinama biće još bolja. Blago tebi, a i Nama koji se s tobom družimo.
Mala kritika, i nisi baš neki, zadržavaš je za sebe, malo je deliš drugarima, a život je kratak, prozuji za čas.