Prijatelji dragi gde ste?
Da li nas je korona umrtvila ili smo se zasitili pisanja I dopisivanja ne znam. Ali je evidentno da nam se forum totalno umrtvio. Pitam se gde se izgubiste vi koji ste davali smisao ovom forumu i ciji su postovi bili vredni paznje.Evo blizi se I prolecno okupljanje a nema nikakve prepiske I dogovora oko toga. Podsecanje Ljubomira na to desavanje , komentar Suki taksi-ja I obavestenje Jadera je celokupna prepiska. Kao da ostali clanovi nisu zainteresovani za predstojeci skup.
Fale mi komentari i saveti Zokija Grossa, Bossa, Mustanga, Drivera, Admina... Putopisi Poseidona , rekreatora … inspirativno angazovanje oko susreta Sokola, komentari o svemu I svacemu sprintera …
Fale mi a I forumu svi oni koji su imali zelje I motivacije da pokrenu pricu u kojoj smo se mnogi pronasli I zahvaljujuci kojoj smo se I upoznali. Nema Sprintera bez cijeg posta nije mogla proci nedelja dana. Sokol se izgleda umorio od organizacije skupova. Mustang je mozda svo svoje znanje I iskustvo vec ispricao ….
Cudi me da se nas pocasni predsednik vise ne javlja. Da li nema vise nista da kaze ili se , mozda, umorio postavljajuci pitanja bez odgovora? Svojevremeno je postavio obavestenje da nas moze snabdevati rezervnim delovima firme koju zastupa I to po povlascenoj ceni I nista od toga. A ja bas sada tragam za zastitnom manzetnom naletne kocnice koju nikako ne mogu naci u Srbiji. Cak je prestao I da se reklamira kao prijatelj kluba. Da li nas je I on napustio?
Eto ja se raspisah sa nadom d ace to pokrenuti I druge da nesto napisu.
Pozdravljam sve stare I nove clanove kluba.
Prijatelji gde ste?
Moderatori: šukitaxi, miki56, andrijica, GorchaHY
Re: Prijatelji gde ste?
Tu smo, jedva čekamo prolećni susret.
Prolepšalo se vreme, pa smo manje uz kompjutere.
Mene raduje što se kamperisti više druže u stvarnom svetu nego u virtuelnom.
Nije tako sivo, tako da ne treba brinuti.
Nadam se da se vidimo na prolećnom sustetu.
Prolepšalo se vreme, pa smo manje uz kompjutere.
Mene raduje što se kamperisti više druže u stvarnom svetu nego u virtuelnom.
Nije tako sivo, tako da ne treba brinuti.
Nadam se da se vidimo na prolećnom sustetu.
Zdravo Dragane,
Drago mi je da si se uključio u forum na kojem se nekad više, a nekad manje diskutuje. Pored foruma, postoji i stvarnost gde nas nekoliko volonterski dajemo deo sebe i svog vremena. Svako ko može i želi da da svoj doprinos je dobrodošao, uključivši i tebe. Populizam nam svakako nije cilj, a rezultati kad-tad dođu na videlo.
Prozno delo koje si napisao lepo zvuči, mnogi bi voleli da vrate život unazad, ali to jednostavno nije moguće jer svako ima svoje ciljeve i prioritete u životu. Ovo je ipak, složićeš se, hobi od kojeg niko nema direktnu materijalnu korist (barem bi tako trebalo da bude ).
Pored dragih ljudi koje si naveo (neki skoro 10 godina nisu članovi niti su na forumu) pomenuo bih našeg nedavno preminulog druga, kolegu i prijatelja @DusanHY koji je dao nemerljiv doprinos našem Klubu i razvoju kampinga u Srbiji.
U prilogu je prigodna pesma vezana za naslov tvog posta
Očekujem da se vidimo na predstojećem druženju u Vrnjačkoj Banji.
Kamperski pozdrav!
P.S.
Manžetnu za naletnu kočnicu možeš da potražiš ovde.
[youtube]https://youtu.be/myF5uakDTX0?t=148[/youtube]
Drago mi je da si se uključio u forum na kojem se nekad više, a nekad manje diskutuje. Pored foruma, postoji i stvarnost gde nas nekoliko volonterski dajemo deo sebe i svog vremena. Svako ko može i želi da da svoj doprinos je dobrodošao, uključivši i tebe. Populizam nam svakako nije cilj, a rezultati kad-tad dođu na videlo.
Prozno delo koje si napisao lepo zvuči, mnogi bi voleli da vrate život unazad, ali to jednostavno nije moguće jer svako ima svoje ciljeve i prioritete u životu. Ovo je ipak, složićeš se, hobi od kojeg niko nema direktnu materijalnu korist (barem bi tako trebalo da bude ).
Pored dragih ljudi koje si naveo (neki skoro 10 godina nisu članovi niti su na forumu) pomenuo bih našeg nedavno preminulog druga, kolegu i prijatelja @DusanHY koji je dao nemerljiv doprinos našem Klubu i razvoju kampinga u Srbiji.
U prilogu je prigodna pesma vezana za naslov tvog posta
Očekujem da se vidimo na predstojećem druženju u Vrnjačkoj Banji.
Kamperski pozdrav!
P.S.
Manžetnu za naletnu kočnicu možeš da potražiš ovde.
[youtube]https://youtu.be/myF5uakDTX0?t=148[/youtube]
Lepa pesma upravo na nju sam mislio kad sam napisao naslov. Cuo sam za duleta kad je preminuo i jako mi je zao. Nisam gazato pomenuo kao ni jos drugih koji su na forumu ostavili traga. Zivot ne moze da se vrati ali moze biti bolji i sadrzajniji nego sto je bio popravljajuci ono sto je bilo ranije i cineci ga boljim u onome sto moze. Na zalost mladost se ne moze vratiti. Manzetnu sam vec trazio u toj firmi. nemaju za moj tip sasije( Peitz). Nasao sam samo u Engleskoj i Nemackoj odakle sada pokusavam da dobijem
Hvala na odgovoru i Pozdrav.
Hvala na odgovoru i Pozdrav.