DusanHY napisao:Imam jedno lako pitanje za sve nas članove, a posebno za moderatore i administratore ovoga formuma. Šta nam se dešava sa forumom? ....
Da li je u pitanju neko tihi bojkot, .....
Da li smo se komercijalizovali?.....
Da li administratori treba više da učestvuju u radu foruma pišu i uređuju isti ili je u redu da ga samo čitalački prate i da ne napišu NIJEDAN post u poslednja 3 meseca ili godinu dana, .............
Da li ćemo se na proleće ove godine konačno okupiti u Beogradu?
Ajmo polako ja sam započeo, a voleo bih da i svi vi kažete ponešto.
Rekao bih nešto u vezi ovogodišnjeg prolećnog okupljanja.
Ja zaista nemam ništa protiv da li će neko doći na druženje ili neće. To je stvar ličnog izbora i želje i niko od Nas nema pravo da bilo kome zameri što nije došao.
Ima onih kojima odgovara da se vidimo u prestonici, ja nisam od tih, ne zameram onima koji koji će doći, ali ja mislim da je lepota dosadašnjih okupljanja bila u tome što smo se organizovali u prirodi a ne u urbanom ambijentu. Blizina grada da, ali u samom gradu to mi je baš bezveze i ja neću prisustvovati ovom skupu. Želim lep provod onima koji se okupe.
Rekao bih i ovo: Mi koji smo bili u Septembru 2013-e na druženju, pričali smo o prolećnom okupljanju 2014-.
Naš najstariji član, čika Mile iz Ćuprije je baš izrazio želju da on bude organizator ovog prolećnog okupljanja, a i Dušan HY je imao prihvatljiv predlog u vezi Beograda, ako sam dobro razumeo, radilo se o Jakovu, u blizini marine, mestu uz sam Dunav.
Tihi bojkot ovogodišnjeg predloga govori sve, a mislim da puno govori i o temama koje si načeo. Verovatno je nedostatak sluha jedan od razloga postepenog zamiranja foruma. Ljudi sa Foruma su korektni i odmereni, ne žele da se konfrotiraju, pravi kamperi, pa ne reaguju. Ja ne mogu, moram da kažem, pa makar crko.
Slična situacija u vezi okupljanja je bila i prošle godine, i malo je falilo da se ne okupimo.
Bilo je pomalo degutantno, umesto da se svi uključimo i damo svoj doprinos, da se raspišemo na Forumu i pokrenemo ga, mi se svi kao nećkali, da se ne zamerimo i sl. Tada je i krenulo postepeno zamiranje Foruma.
Ove godine "Deja vu".