Hello and thank you for your friendship,,, are a camper born .... and I stroll about as much as possible ognidove ... here we are in ALBANIA ... a nation waiting to be discovered ... and very quiet ... aparte every rumor
Nalazi se u San Pablo City u provinziji Laguna, na Filipinima i deo je od Villa Escusero Resort. Kuhinja koju serviraju je iskljucivo filipinska. Nisam jos bio ali moracu!
Izuzetna stena po imenu Preikestoelen, sto u prevodu znaci Portal (u smislu Portal u Crkvi)
Velicina platforme je otprilike 25 x 25m i izdize se 604m iznad povrsine vode Lisse-fjorda,
koji je oko 40 Km dugacak i nalazi se u Norveskoj.
Preikestoelen, je jedna atrakcija i godisnje ga poseti oko 100.00 ljudi.
mislim da je stojan derpeto sa suprugom obisao norvesku i opisao i to mesto, na zalost sajt gde je to sve opisao nije aktivan, a ko je imao prilike da ga poseti imao je dosta toga korisnog i lepog da vidi u slici, mapi i reci
U pravu si! Stojan Deprato je to mesto posetio u Junu 1999. godine i kratko opisao. Hvala, da mi nisi skrenuo paznju ne bih ni primetio.
Sva njegova objavljena putovanja sam procitao ali nazalost mi je ovo nekako promaklo, pa sam ne misleci nista lose opet postavio.
Izvinjavam se! Mali Info: njegov sajt je i dalje aktivan i moze i dalje sve da se cita.