Predlozi za izmenu postojećih zakonskih propisa u vezi regis
Moderatori: šukitaxi, miki56, andrijica, GorchaHY
Malo je zatišje u vezi registracije kampera. Pre par dana imao sam sastanak sa jednim prijateljem koji radi u Austriji i on me ponovo podsetio na određena zakonska rešenja u Austriji, a vezano za registraciju vozila.
Naime, on ima jedan registarski broj koji koristi za dva vozila, kombi i putničko vozilo. Plaća jednu registraciju i uvek može u saobračaju da koristi samo jedno vozilo.
Ovakvo rešenje bi bilo sjajno za Nas koji imamo kampere.
Milsim da bi i ovakva jedna inicijativa trebala da se uputi nadležnim Ministarstvima. To bi bio put ka jeftinijoj registraciji.
Naime, on ima jedan registarski broj koji koristi za dva vozila, kombi i putničko vozilo. Plaća jednu registraciju i uvek može u saobračaju da koristi samo jedno vozilo.
Ovakvo rešenje bi bilo sjajno za Nas koji imamo kampere.
Milsim da bi i ovakva jedna inicijativa trebala da se uputi nadležnim Ministarstvima. To bi bio put ka jeftinijoj registraciji.
Tako je... nije nigde objavljeno, ali lepo zvuči... ipak je još uvek 1. aprilsprinter napisao:Gde si našao taj podatak? Uredbom se ne menja Zakon.
Pre mi se čini da se radi o prvoaprilskoj šali.
Poslednja izmena od Jader u 02 Apr 2014 00:12, izmenjeno 1 put ukupno.
-
- Korisnik
- Pridružio se: 02 Avg 2011 14:20
Oglasi ti lepo jedan bubreg, taman će da te skrpi za registraciju, a i možeš da živiš sa jednim.srdjansimic napisao:Ima li nesto novo po ovom pitanju? Ide mi uskoro registracija pa da znam da li da dajem oglas za prodaju organa ili da cekam
P.S. Gde ima na Novom Beogradu tehnicki pregled za visoka vozila?
Kako se trenutno razvija situacija, mala je verovatnoća da će se umanjivati porez na registraciju vozila.
Što se tehničkog tiče, skoro svi imaju visinu ulaska i za visoke kombije i male kamione, ali najbolje (i najbliže) ti je da odeš u Parking Servis - Kvantaška pijaca, taman u isto vreme uradiš i merenje.