Putopis - Srbija - Vikend u Sisevcu
Moderatori: šukitaxi, miki56, andrijica, GorchaHY, admin
Ma sve ok. Sada razmisljam, vece zna da bude bas hladno, a mi napolju. Mozda jd najboljd da klopa bude negde oko 17.00-18.00.
Poslednja izmena od sprinter u 23 Sep 2013 10:39, izmenjeno 1 put ukupno.
-
- Korisnik
- Pridružio se: 02 Avg 2011 14:20
Odakle ides? Ja planiram da krenem iz Bg u petak posle podne oko 14-15 h, mogli bi u petak uvece neki rostilj da raspalimo, da se malo ugrejemo pored vatresrdjansimic napisao:Da li je neko raspolozen za zajednicki put? Mi cemo prvi put sa kamperom, pa bih voleo da posto idem sa decom idemo u drustvu
Prikolica mi je na placu pa sam mislio tuda da prekratim put, ali sam se ipak odlucio na varijantu preko preče, naokolo blize... malo se vracam ali idem na autoput. Plasi me deo od Lazarevca do Arandjelovca, svojevremeno kad sam isao, put je bio izrovaren kamionimasprinter napisao:@Jader Ti svojevremeno reče nešto o putu Arandjelovac Markovac.
Ja takođe krećem u Petak. Ostavio sam tada sebi slobodan dan, ali nakalemiše mi obavezu i to od 09-13.00 Krećem negde oko 15-16ha.
-
- Korisnik
- Pridružio se: 02 Avg 2011 14:20
SPISAK ZA DRUZENJE -SISEVAC 27-29 SEPTEMBRA- 2013.
1.SOKOL-SMEDEREVO-2
. 2.DRAGAN-PIROT-3
3.LIO-PROKUPLJE-2
4.SPRINTER-SABAC-2
5.MICA-SMEDEREVO-4
6.JOVA-SMEDEREVO-2
7.SVABA-VIRINE-2
8.DUSANHY-ZEMUN-3
9.JOCA-BEOGRAD-1
10.DRIVER-BEOGRAD-4
11.POSEIDON-NIS-3
12.RDZORAN-KNJAZEVAC-
13.MUSTANG-NIS-4
14.ALLROUDER-SABAC-2
15.KOLE-N.SELO(NIS)-3
16.JADER-BEOGRAD-4
17.SRDJAN SIMIC
18.LJUBISA-SMEDEREVO-2
19.REKREATOR-PANCEVO-2
20.MISA-AGAVA-NIS-2+
21PERA SELJAK-LAZAREVAC-2
22.LIIIMAN-N.SAD-2
1.SOKOL-SMEDEREVO-2
. 2.DRAGAN-PIROT-3
3.LIO-PROKUPLJE-2
4.SPRINTER-SABAC-2
5.MICA-SMEDEREVO-4
6.JOVA-SMEDEREVO-2
7.SVABA-VIRINE-2
8.DUSANHY-ZEMUN-3
9.JOCA-BEOGRAD-1
10.DRIVER-BEOGRAD-4
11.POSEIDON-NIS-3
12.RDZORAN-KNJAZEVAC-
13.MUSTANG-NIS-4
14.ALLROUDER-SABAC-2
15.KOLE-N.SELO(NIS)-3
16.JADER-BEOGRAD-4
17.SRDJAN SIMIC
18.LJUBISA-SMEDEREVO-2
19.REKREATOR-PANCEVO-2
20.MISA-AGAVA-NIS-2+
21PERA SELJAK-LAZAREVAC-2
22.LIIIMAN-N.SAD-2
Poslednja izmena od Sokol u 24 Sep 2013 10:35, izmenjeno 1 put ukupno.
YU1PSO
Lio...
"Možda nije još vreme da pričamo o tome, ali kako bi bilo da se svi učipimo za jedno solidno prasence (30+) - kada već Švaba daje jagnje. na kraju imaćemo domaću mladu životinju mutanta "PRAGNJE" ?"
Ideja da dodamo prasence je dobra, jer kako vidim biće nas dosta pa se bojim da od jagnjeta i koža ima da nestane.
Ako je kasno da se organizuje nabavka prasenceta, moj predlog je da svako ponese nešto za roštilj da dopunimo sto.
"Možda nije još vreme da pričamo o tome, ali kako bi bilo da se svi učipimo za jedno solidno prasence (30+) - kada već Švaba daje jagnje. na kraju imaćemo domaću mladu životinju mutanta "PRAGNJE" ?"
Ideja da dodamo prasence je dobra, jer kako vidim biće nas dosta pa se bojim da od jagnjeta i koža ima da nestane.
Ako je kasno da se organizuje nabavka prasenceta, moj predlog je da svako ponese nešto za roštilj da dopunimo sto.
Omnia mea mecum porto
Podrzavam prase, mozda je najbolje da Svaba nabavi prasence cca 25kg, posle cemo se lako raskusurati. Ja mogu da ponesem ražanj ako treba.mustang napisao:Lio...
Rostilj uvek ostaje kao rezervna opcija.