PROLEĆNO OKUPLJANJE-OBLAČINSKO JEZERO 2015
Moderatori: šukitaxi, miki56, andrijica, GorchaHY, admin
Re: PROLEĆNO OKUPLJANJE-OBLAČINSKO JEZERO 2015Kod Niša
mile švaba kupio placu Sisevcu i tamo sredjuje teren ,pravi vikendicu pozva ću ga.
YU1PSO
Ko dolazi bez svog ljubimca, evo broja telefona hotel-restorana na Oblačinskom jezeru, na kome možete rezervisati smeštaj: 018/ 897-097 ; 062/80-33-150.
Omnia mea mecum porto
Druženje se bliži a nama organizatorima je pala napamet ideja da upotpunimo skup i ponudimo kolegama, koji dolaze iz drugih gradova Srbije, obilazak znamenitosti grada Niša. Možemo organizovati autobus sa turističkim vodičem i obići Spomenik na Čegru, Ćele kulu, tvrđavu, logor na Crvenom krstu...Predlog je da se krene u nedelju oko 9h a cena bi bila oko 400 - 500 din. po osobi, u zavisnosti od broja zainteresovanih. Molim kolege da daju što pre svoje mišljenje da bi smo mogli na vreme da organizujemo obilazak.
Omnia mea mecum porto
S obzirom na to da ima dosta prijavljenih posada, rešili smo da pomognemo prasetu sa malo pravog niškog roštilja.
Doći će naš prijatelj Neša, roštilj majstor, sa velikom skarom i par drugara kao pomoć oko praseta i služenja.
Da roštilj i prase ne budu suvi dok se peku, biće i nešto osnovnog pića.
Naravno, sve to je u režiji nas, južne sekcije kluba. Ostali neka ponesu tanjire, meze, salate i piće koje vole.
Doći će naš prijatelj Neša, roštilj majstor, sa velikom skarom i par drugara kao pomoć oko praseta i služenja.
Da roštilj i prase ne budu suvi dok se peku, biće i nešto osnovnog pića.
Naravno, sve to je u režiji nas, južne sekcije kluba. Ostali neka ponesu tanjire, meze, salate i piće koje vole.
Omnia mea mecum porto
Ja, kao planiram, da posle terevenke u subotu na nedelju, ako budem sposoban a gledacu da se sacuvam, skoknem do Oblacinskog jezara da se vidim sa prijateljima pre nego se skup zavrsi. Bilo bi dobro da do petka bude konacna informacija o tome da li se posecuje Nis kako se ne bi negde mimoisli.mustang napisao:Druženje se bliži a nama organizatorima je pala napamet ideja da upotpunimo skup i ponudimo kolegama, koji dolaze iz drugih gradova Srbije, obilazak znamenitosti grada Niša. Možemo organizovati autobus sa turističkim vodičem i obići Spomenik na Čegru, Ćele kulu, tvrđavu, logor na Crvenom krstu...Predlog je da se krene u nedelju oko 9h a cena bi bila oko 400 - 500 din. po osobi, u zavisnosti od broja zainteresovanih. Molim kolege da daju što pre svoje mišljenje da bi smo mogli na vreme da organizujemo obilazak.
Pozdrav i prijatno druzenje.
Nama je svejedno. Kako se dogovorite, mi ćemo se organizovati. Ne znam samo zbog prognoze vremena da li je uputno da se udaljavamo od kampera, zbog eventualnog izvlačenja i sl. Najavljuje se kiša za Nedelju.
Re: PROLEĆNO OKUPLJANJE-OBLAČINSKO JEZERO 2015 - kod Niša
Kada sam napisao "Nama je svejedno" mislio sam na to da podržavamo svaku odluku kolega sa juga.
Prognoza vremena za Subotu i Nedelju nije baš nešto obećavajuća. Molim Sokola da dođe malo ranije ( iako je on po tradiciji među prvih 5 ) i postavi bivak.
Ja u Petak 15.05. imam obaveza do 13.00ha.
Mi planiramo da krenemo negde odmah posle ručka. Kakva je situacija sa ostalima?
Prognoza vremena za Subotu i Nedelju nije baš nešto obećavajuća. Molim Sokola da dođe malo ranije ( iako je on po tradiciji među prvih 5 ) i postavi bivak.
Ja u Petak 15.05. imam obaveza do 13.00ha.
Mi planiramo da krenemo negde odmah posle ručka. Kakva je situacija sa ostalima?
Da obavestim kolege da cemo za nas skup imati dve zastave 100x150 cm koje ce biti gotove sutra. Bice i malo nalepnica . Bicete zadovoljni. Vidimo se petak kasno. Krecemo oko 20h.
Sugestija za organizatore. Da unapred skiciraju pozicije kampera i obeleze nekako kako se ne bi haoticno parkirali. Pozdrav admin/devica
Ja krenuo... na spavanje
Želimo još jednom da se zahvalimo južnoj sekciji kluba na vrhunskoj organizaciji okupljanja!!
Prolećno okupljanje članova kamping kluba Srbije proteklo je u pravom kamperskom duhu na obali Oblačinskog jezera.
U ime nas organizatora, zahvaljujem se svima koji su došli i upotpunili ovo već tradicionalno druženje.
Veselo druženje sa kolegama istomišljenicima uz prasence, roštilj i muziku, bilo je pravi melem za dušu. Evo i nekoliko slika...
Montaža velikog šatora( od milja nazvanog Sokolovo gnezdo) i lagano okupljanje u petak popodne.
Ozvučenje je spremno za karaoke parti
Zahuktala atmosfera
Mikrofon je je uvek bio u rukama najveselijih
Na kraju nam je i milicija došla u goste ali to nažalost nisam snimio.
U ime nas organizatora, zahvaljujem se svima koji su došli i upotpunili ovo već tradicionalno druženje.
Veselo druženje sa kolegama istomišljenicima uz prasence, roštilj i muziku, bilo je pravi melem za dušu. Evo i nekoliko slika...
Montaža velikog šatora( od milja nazvanog Sokolovo gnezdo) i lagano okupljanje u petak popodne.
Ozvučenje je spremno za karaoke parti
Zahuktala atmosfera
Mikrofon je je uvek bio u rukama najveselijih
Na kraju nam je i milicija došla u goste ali to nažalost nisam snimio.
Omnia mea mecum porto
Subota: kafica, ćaskanje, sastanak uprve kluba u službenim prostorijama i lagana priprema
Treba za početak dobro vezati prase da ne pobegne u šumu
Sad je već osigurano
Naš vrhunski roštilj majstor Neša, pobrinuo se i za kvalitetnu čorbicu
Kod majstor Neše uvek je bila gužva
Imali smo i krađu koju smo odmah prijavili nadležnom organu
Zajednički ručak u novim službenim prostorijama. Inače, šator se pokazao kao izuzetna investicija, štitio nas je od vetra i sunca
Posle ručka stigla je i muzika i počela prava fešta
Treba za početak dobro vezati prase da ne pobegne u šumu
Sad je već osigurano
Naš vrhunski roštilj majstor Neša, pobrinuo se i za kvalitetnu čorbicu
Kod majstor Neše uvek je bila gužva
Imali smo i krađu koju smo odmah prijavili nadležnom organu
Zajednički ručak u novim službenim prostorijama. Inače, šator se pokazao kao izuzetna investicija, štitio nas je od vetra i sunca
Posle ručka stigla je i muzika i počela prava fešta
Omnia mea mecum porto
Nedelja: doručak, sređivanje utisaka od sinoć i ćaskanje. Bilo je ukupno 19 posada kamperima i tri posade bez svojih ljubimaca.
Kao goste imali smo i jednu internacionalnu posadu iz Španije i Ekvadora. Bračni par sa dvoje male dece (muž je iz Španije a žena iz Ekvadora),
bio je oduševljen našom spontanom i opuštenom atmosferom.
Posle zajedničkog ručka, društvo se polako razilazi...
Mi ostajemo do zalaska sunca
Kao goste imali smo i jednu internacionalnu posadu iz Španije i Ekvadora. Bračni par sa dvoje male dece (muž je iz Španije a žena iz Ekvadora),
bio je oduševljen našom spontanom i opuštenom atmosferom.
Posle zajedničkog ručka, društvo se polako razilazi...
Mi ostajemo do zalaska sunca
Omnia mea mecum porto
Re: PROLEĆNO OKUPLJANJE-OBLAČINSKO JEZERO 2015
Stvarno je sve bilo super.
Zahvaljujemo se južnoj sekciji kluba na gostoprimstvu.
Što se tiče hrane, ne zna se šta je bilo ukusnije, prasetina, teleća čorba ili niški uštipci.
Muzika je kao i obično, bila sjajna.
Lično sam se prijatno iznenadio i činjenicom da smo na jezeru bili tik uz vodu, a vrlo malo je bilo komaraca, tek po koji.
Što se tiče Sokolovog gnezda, mislim da se radi o pravoj investiciji.
Zamolio bih Posejdona da što pre organizuje dogovoreno.
Svima puno pozdrava.
Zahvaljujemo se južnoj sekciji kluba na gostoprimstvu.
Što se tiče hrane, ne zna se šta je bilo ukusnije, prasetina, teleća čorba ili niški uštipci.
Muzika je kao i obično, bila sjajna.
Lično sam se prijatno iznenadio i činjenicom da smo na jezeru bili tik uz vodu, a vrlo malo je bilo komaraca, tek po koji.
Što se tiče Sokolovog gnezda, mislim da se radi o pravoj investiciji.
Zamolio bih Posejdona da što pre organizuje dogovoreno.
Svima puno pozdrava.