Putopis - Srbija - Vikend u Sisevcu
Moderatori: šukitaxi, miki56, andrijica, GorchaHY, admin
- groskamper
- Site Admin
- Pridružio se: 11 Avg 2009 18:46
- Kontakt:
-
- Korisnik
- Pridružio se: 02 Avg 2011 14:20
Nadam se da ćemo i ja i Kole, samo da ja kombe skockam za upotrebu, jer sam dosadašnji kamper već počeo da rasturamsprinter napisao:Ja cu se truditi da dodjem u Petak predvece
Možda nije još vreme da pričamo o tome, ali kako bi bilo da se svi učipimo za jedno solidno prasence (30+) - kada već Švaba daje jagnje. na kraju imaćemo domaću mladu životinju mutanta "PRAGNJE" ?
Poslednja izmena od lio u 02 Sep 2013 17:08, izmenjeno 1 put ukupno.
Zašto rasturaš dosadašnji kamper? Radi popravke ili???lio napisao:Nadam se da ćemo i ja i Kole, samo da ja kombe skockam za upotrebu, jer sam dosadašnji kamper već počeo da rasturamsprinter napisao:Ja cu se truditi da dodjem u Petak predvece
Možda nije još vreme da pričamo o tome, ali kako bi bilo da se svi učipimo za jedno solidno prasence (30+) - kada već Švaba daje jagnje. na kraju imaćemo domaću mladu životinju mutanta "PRAGNJE" ?
Kad se mora, nije teško.
-
- Korisnik
- Pridružio se: 02 Avg 2011 14:20
Možda neko ne zna kako doći do Sisevca.
Najlakše je ići preko Ćuprije. Ako se dolazi iz pravca Beograda autoputem, na isključenju Ćuprija ne ide se ka gradu, nego kontra, pređe se autoput. Ako se dolazi iz grada Ćuprije krene se ka autoputu, pređe se autoput, i odmah nakon 30-ak m ima skretanje udesno, prati put za Ravanicu. Posle Ravanice na nekih 8-9km ima skretanje desno, koliko se sećam piše Manastir Sveti Sisoje, Sisevac i sl. Velika drvena tabla , kao za Nacionalni park. Put te u početku bezmalo vraća unazad a nakon par kilometara postaje užasan. Ne treba se obeshrabriti , samo gurati napred i nigde ne skretati. Ova loša deonica ima nekih 5-6km.
http://www.sisevac.rs/lokacija.html
Najlakše je ići preko Ćuprije. Ako se dolazi iz pravca Beograda autoputem, na isključenju Ćuprija ne ide se ka gradu, nego kontra, pređe se autoput. Ako se dolazi iz grada Ćuprije krene se ka autoputu, pređe se autoput, i odmah nakon 30-ak m ima skretanje udesno, prati put za Ravanicu. Posle Ravanice na nekih 8-9km ima skretanje desno, koliko se sećam piše Manastir Sveti Sisoje, Sisevac i sl. Velika drvena tabla , kao za Nacionalni park. Put te u početku bezmalo vraća unazad a nakon par kilometara postaje užasan. Ne treba se obeshrabriti , samo gurati napred i nigde ne skretati. Ova loša deonica ima nekih 5-6km.
Zna li neko kakav je put Aranđelovac - Topola - Markovac?sprinter napisao:Možda neko ne zna kako doći do Sisevca.