Toliko toga ima da se vidi na dve reke da cu se skoncentrisati na meni bliskih svega 5km u jednom smeru Blok 70 preko sajma do brodogradilista ( ili oko novog mosta koji se gradi )
Najavljenih 30 c lepog vremena izmamilo je nmogo ljudi na obale i jedno lepo jedrilicarsko takmicenje , veliku guzvu na sve manje spalvova restorana sa ribljim specijalitetima ( moze se na ovom potezu od nekad desetak svega zateci tri ) koja su aktivna , zasto je tako sigurno nije tema ovog opisa ali ukoliko pozelite da uzivate u ovim jelima bicete u cudu gde su ti splavovi nestali.
Dali znate koliko jahti , brodova i glisea poseduje Beograd, mozda pomislite da se radi o desetak , rekao bi da je vise stotina , moglo bi da se postidi Crnogorsko primorje .
Uzivajte u panorami novog mosta koji samo sto se nije spojio , mislim da fali jedna petina i samo je pitanje vremena kad ce to biti cela nit preko Save .
Dodacu da se krstarenjem Savom i Dunavom bavi vise od 10 firmi sa svojom flotom i lako cete se informisati ukoliko to zelite .
Moj opis ovog dana je mozda najbolje prestaviti u slikama , a i za sledeca 3-4 dana bi mogao toliko toga da navedem samo vezano za pregled sa vode.
Zemun , Dorcol , Usce , Ada, Ada Medjica , Blokovi , sve do Ostruznice.
Pozdrav