Ja sam Laki.
Zivim na Cetinje, a kampovanju se vracem sad poslije mnogo godina pauziranja. Prije par mjeseci sam kupio kamp prikolicu Adria IMV 500. Cekam da se malo proljepsa vrijeme i da pocnem sa sredjivanjem. Sasvim slucajno sam nasao ovaj sajt i vidim da tu ima mnogo korisnih informacija. Nadam da cete mi pomoci, jer cu trebati dosta odgovora od iskusnih kolega.
Zovem se Zoran, iz Pančeva, izviđač i kamper od detinjstva, svojevremeno stalno mesto u Jabukovom cvetu... Stvari su se u životu menjale, te sam sad ponosni vlasnik šatora i otac dvoje avanturistički nastrojene dece - u planu su, za početak, vikend-kampovanja, a za dalje ćemo videti...
Dobro dosao na Forum.
@Liman U pravu si da smo tu najslabiji. Ja kada sam kampovao sa satorom imao sam 85kg zive vage, a sada sam blizu metrad. Mozda se tu krije odgovor.
Pozdrav svima, upravo sam se registrovao kao Kole, inače ja sam Saša iz Niša, Liov drug. Skoro sam kupio kampiku i radujem se narednim druženjima. Dolazim da se upoznamo na druženju u Velikoj plani
Pozzz
Ima li kampera u Valjevu ili Loznici?
Vec duze vreme pratim da li ce se iz ovih gradova neko javiti, ali nista.
Par kampera sam video u Loznici, u Valjevu jos nijedan. Nije mi jasno o cemu se radi, oba grada imaju ekstra prirodno okruzenje.