Možda da se ubuduće postavljaju dve teme, kao ranije.Jedna u kojoj bi se diskutovaalo, i druga preko koje bi se prijavljivali u podforumu Prijave za skupove.šukitaxi napisao:Ne bi bilo loše da neko od moderatora osveži listu za prijave pa da se pojavi opet na vrhu sajta jer je očigledno da kolege koje ne prate forum redovno ne mogu da se snađu i pronađu mesto za prijave na 4 strani teme "prolecni skup 2018"
Prolecni skup 2018
Moderatori: šukitaxi, miki56, andrijica, GorchaHY
Re: Prolecni skup 2018
Poslednja izmena od sprinter u 17 Maj 2018 23:05, izmenjeno 1 put ukupno.
@Sprinter potpuno si u pravu, postoji i poseban podforum za prijavljivanje, ali jednostavno nas ponela diskusija . Sad je kasno za prebacivanje postova, pišemo i dalje u ovoj temi
Slažem se, dok sam uredjivao post, i ja uočih da ima posebna tema Prijave za skupove
Malo Beogradjana se prijavilo za skup,iako nam je blizu,steta
Šteta Šuki!
Provokatori jedni!
Ima li koga na licu mesta, kakva je situacija?
Još jedno okupljanje i još jedan predivan vikend! Bilo je odlično druženje, vesela atmosfera, prvoklasna klopa, korisna skupština ...Posebne pohvale svim kolegama koji su se potrudili oko organizacije.
Koleginice su organizovano uradile veliki deo posla!
Formacija za druženje je preuzeta iz "kaubojaca", srećom nisu nas napali indijanci Lider kluba je pokazao veliku požrtvovanost za najbolje kadrove (očekujemo rezultate na forumu)! Jako bitnu stvar sam zaboravio! Tamburaši su bili izuzetni!! Naši članovi imaju vešestruke talente... Mi smo naše kampersko ljubimče ostavili u bazi i iskoristili smo priliku da vidimo kakvi su splavovi. Sve preporuke, možda za buduće članove prilika da osete deo čari kampovanja.
Koleginice su organizovano uradile veliki deo posla!
Formacija za druženje je preuzeta iz "kaubojaca", srećom nisu nas napali indijanci Lider kluba je pokazao veliku požrtvovanost za najbolje kadrove (očekujemo rezultate na forumu)! Jako bitnu stvar sam zaboravio! Tamburaši su bili izuzetni!! Naši članovi imaju vešestruke talente... Mi smo naše kampersko ljubimče ostavili u bazi i iskoristili smo priliku da vidimo kakvi su splavovi. Sve preporuke, možda za buduće članove prilika da osete deo čari kampovanja.
Nemate potrebne dozvole da pogledate prikačene fajlove u ovom postu.
Dopunicu Limanov post sa kolektivnom fotografijom
Sve pohvale za glavnog organizatora Ljubomir 372,bez njega ne bi nista ispalo ovako kako jeste,prelepo druzenje,hrana muzika,kompletan dogadjaj,prelepo
- ljubomir372
- Korisnik
- Pridružio se: 19 Dec 2012 18:11
- Kontakt:
Hvala Šuki.Nebih rekao da sam bio glavni organizator.Svi su ovog puta uzeli učešće u organizaciji ja sam samo završio neke operativne poslove.Svako je pomogao koliko je mogao i ono što je umeo.Lako je čoveku organizovati bilo šta kad ima za koga i kad mu niko volju ne kvari.
Zahvaljujem se svima koji su uveličali ovaj događaj svojim prisustvom.
I da se još jednom zahvalim našem drugu Neši(Ćufti) malo smo ga izmaltretirali oko spremanja čorbe i roštilja ali verujem da mu nije bilo teško.
Vidimo se na Jesen na nekom drugom mestu i u još većem broju.
Zahvaljujem se svima koji su uveličali ovaj događaj svojim prisustvom.
I da se još jednom zahvalim našem drugu Neši(Ćufti) malo smo ga izmaltretirali oko spremanja čorbe i roštilja ali verujem da mu nije bilo teško.
Vidimo se na Jesen na nekom drugom mestu i u još većem broju.
Ovom prilikom želim da se zahvalim svim kamperima koji su došli i uzeli učešće na skupu.
Sve je prošlo u najboljem redu i mislim da su svi zadovoljni otišli kućama.
Posebne pohvale Ljubomiru372 za operativni deo organizovanja skupa.
Do sledećeg jesenjeg okupljanja želim vam puno bezbrižno pređenih kilometara
Sve je prošlo u najboljem redu i mislim da su svi zadovoljni otišli kućama.
Posebne pohvale Ljubomiru372 za operativni deo organizovanja skupa.
Do sledećeg jesenjeg okupljanja želim vam puno bezbrižno pređenih kilometara
I ja bih da zahvalim LJubi na stvarno velikom angažovanju oko organizacije skupa a bogami i na toploj prasetini. Pošto vidim da prasiće niko ne pominje.
Bilo mi je drago da sam vas sve video i šta da kažem osim ... vidimo se na jesen ponovo.
Bilo mi je drago da sam vas sve video i šta da kažem osim ... vidimo se na jesen ponovo.
Posle divnog druženja postavili smo kratak klip o tome.
Hvala organizatorima na uspešnom skupu i veselom vikendu.
https://youtu.be/oiKTtQzgxfE" onclick="window.open(this.href);return false;
Hvala organizatorima na uspešnom skupu i veselom vikendu.
https://youtu.be/oiKTtQzgxfE" onclick="window.open(this.href);return false;