Predstavljanje novih članova
Moderatori: šukitaxi, miki56, andrijica, GorchaHY
Re: Predstavljanje novih članova
Pozdrav svim kolegama kamperima!
Zovem se Jelena i biću predstavnik moje porodice ovde, koja broji 3 člana. Najmlađi među nama je trogodišnji kamper Jakov koji silno voli da spava u šatoru.
Počeli smo pre Jakovljevog rođenja, 2015. godine kada smo kupili opremu i uputili se u dvonedeljni obilazak Jonskog mora. Od tada smo veliki obožavaoci ovakvog života i grabimo svaki momenat za beg u prirodu. Ove godine smo na Bovanskom jezeru upoznali Jelenu, Jevrema i Andriju koji su nam pružili vrlo korisne informacije, između ostalog i predstavili nam ovogodišnji jesenji susret i ceo kamping klub forum! Takođe, probudili su u nama i neku vrstu želje i motivacije da pređemo sa šatora na sledeći nivo, jer je ovo svakako postao naš stil života, a u sreću i život svakako treba investirati.
U nadi da se vidimo sledećeg vikenda, želimo vam lep provod i lepo vreme svima!
Zovem se Jelena i biću predstavnik moje porodice ovde, koja broji 3 člana. Najmlađi među nama je trogodišnji kamper Jakov koji silno voli da spava u šatoru.
Počeli smo pre Jakovljevog rođenja, 2015. godine kada smo kupili opremu i uputili se u dvonedeljni obilazak Jonskog mora. Od tada smo veliki obožavaoci ovakvog života i grabimo svaki momenat za beg u prirodu. Ove godine smo na Bovanskom jezeru upoznali Jelenu, Jevrema i Andriju koji su nam pružili vrlo korisne informacije, između ostalog i predstavili nam ovogodišnji jesenji susret i ceo kamping klub forum! Takođe, probudili su u nama i neku vrstu želje i motivacije da pređemo sa šatora na sledeći nivo, jer je ovo svakako postao naš stil života, a u sreću i život svakako treba investirati.
U nadi da se vidimo sledećeg vikenda, želimo vam lep provod i lepo vreme svima!
Dobro dosli u nas klub,radujemo se uvek novim clanovima,i nadamo se da se vidimo na skupu,izvrsite prijavu za dolazak.Pozdrav
Dobrodošli! Pozdrav od Jelene, Jevrema i Andrije
Dobridošli i jedva čekamo skup da se upoznamo.
Dobro nam došli.
Veliki pozdrav kolege.Ja sam Zdenko iz Tuzle iz BiH.Moja supruga Ivana i Ja več dugo godina smo kamperisti.Kao i mnogi prvo smo počeli sa šatorom,zatim Mercedes G koji se za 20 minuta pretvori u kampera,a sad sljedeći level.Od skora smo vlasnici prekrasnog Forda Transita sa Rimor nadgradnjom.Čim skontamo kako se slike postavljaju,postaviti ču ih.Ipak sam ja Bosanac hahaha
- ljubomir372
- Korisnik
- Pridružio se: 19 Dec 2012 18:11
- Kontakt:
Dobro došli.
Dobro dosli
-
- Novi korisnik
- Pridružio se: 21 Dec 2020 17:06
Pozdrav svima.
Miloš Francuz iz Jagodine.
Miloš Francuz iz Jagodine.
Dobro dosli gospodine
Pozdrav kamperistima Cluba čiji sam nedavno postao član
Ja sam Aleksandar, vlasnik FIAT dukata sa nadogradnjom Knaus
Supruga Gorica i ja smo stari kamperisti, ali novi u klubu i trudićemo se da doprinesemo razvoju i potencijalima kampovanja i kamperizma, onoliko koliko je to u našoj moći i koliko bude prihvaćeno.
Proteklog vikenda, bio sam u auto kampu Perića avlija u Orašcu kod Šapca.
Povod je bio susret sa poznanicima, kamperistima iz Slovenije, koji su bili na 5-o dnevnom druženju kod nas u tom kampu, što već nekoliko godina čine, dolazeći svaki put u drugom sastavu.
Pokušaću postaviti nešto teksta i fotografije
Za početak, mislim da će biti dovoljno
Ja sam Aleksandar, vlasnik FIAT dukata sa nadogradnjom Knaus
Supruga Gorica i ja smo stari kamperisti, ali novi u klubu i trudićemo se da doprinesemo razvoju i potencijalima kampovanja i kamperizma, onoliko koliko je to u našoj moći i koliko bude prihvaćeno.
Proteklog vikenda, bio sam u auto kampu Perića avlija u Orašcu kod Šapca.
Povod je bio susret sa poznanicima, kamperistima iz Slovenije, koji su bili na 5-o dnevnom druženju kod nas u tom kampu, što već nekoliko godina čine, dolazeći svaki put u drugom sastavu.
Pokušaću postaviti nešto teksta i fotografije
Za početak, mislim da će biti dovoljno
Dobrodošao Aleksandre,
S nestrpljenjem očekujemo detalje druženja s kamperima iz Slovenije i slike iz kampa "Perića avlija"
S nestrpljenjem očekujemo detalje druženja s kamperima iz Slovenije i slike iz kampa "Perića avlija"
Dobro dosli i bolje nas nasli