Ne osecam se pozvan ni narocito osposobljen da se samoprijavim za izestaca sa sajma turizma ,ali nisam primetio da bi neko drugi ovaj dogadjaj obelezio Ja cu pokusati koliko toliko jer i ako mi ''kamperi'' nismo oni turisti kakve bi pozeleli tur operateri ipak tamo na relativno malom prostoru postoje strane organizacije koje promovisu svoje zemlje turisticke kapacitete i zanimljivosti pa sam u tom kontekstu bio iskren posetilac takvih standova . Kad to isticem naravno tu su Turska ,Sirija ,Grcka , Bugarska ,Slovenija , Hrvatska ... odlicno opremljeni promo materijalom svojih turistickih favorita , naravno prestavljeni u punom sjaju i cesto sa etno programom i bogami kuhinjom .
Srbija se prestavila odlicno i iskreno su mi bili i najinteresantniji ti standovi, svi su se prestavili od banja , planina , gradovi , oblasti , ma stvarno za svaku pohvalu , dosta folklora specijaliteta i scenski obogaceno .
Sve u svemu interesantan dan i preporuka koliko jos se ima vremena do sutra . Cena ulaznice 200 din + parking svaki zapoceti sat 100 din uz kafu espreso i par minuta nekog osvezenja, racunajte na trosak ali sta je to u odnosu iluzije o letu u koju ce se svi truditi da vas uvedu iako je napolju snega i za debelog sneska belica .
odlicna scenografija osiguranja triglav ''mogao bi da se oslikam ko na brodu''
Egipat
turci sa sve Seherezadom
Naravno da su i proizvodjaci vina i rakija imali svoje mesto a uz hostese -domacice standova pokusali da se postave kao nezaobilazni faktor dobrog raspolozenja , sto vas vise animiraju i ugoste tim su srdacniji a vi rumeniji
Egzoticna Afrika
scenografija srpskog domacina ''sa mukama ''
Madjari su se pored etno stila prestavili odlicno obradjenim (naravno na srpskom pismu)katalogu sa opisom svih temo banja , asad znam i odkud im toliko vodenih parkova ... izmedju ostalog prikazali su na jednom standu njihov specijalitet od lisnatog testa obogaceno orasima cimetom ili vanilom red je bio u svakom casu a sladunjav miris se sirio vise i delotvornije od svakog flajera ili pokaznog filma , odlican markentiski potez + 300 din za svako pecivo
Dodacu na kraju i jos jedan vid ''turizma '' skolovanje u inostranstvu ovde se agituje , trazi smestaj i jos puno informacija iz te oblasti
Sigurno sam nesta propustio da opisem pa ukoliko ima nas koji smo posetili ovaj sajam dodajte svoj opis .
Dodacu i ovo nigde nema posebno opisana destinacija gde se kamperi uzimaju za kategoriju turista sem u jednom katalogu banja Madjarske ostali su usmereni na hotelske kapacitete ... tu naravno ubrajam i nas Beograd
Sajam turizma 2011.
Moderatori: šukitaxi, miki56, andrijica, GorchaHY
- groskamper
- Site Admin
- Pridružio se: 11 Avg 2009 18:46
- Kontakt:
- groskamper
- Site Admin
- Kontakt:
Poslednja izmena od groskamper u 07 Mar 2011 20:27, izmenjeno 1 put ukupno.
- groskamper
- Site Admin
- Kontakt:
MA VOLI NAROD SEHEREZADE kad vec para i hleba manjka igara ima prijatelju jos kad posluze vince e!! i kolce i Seherezada i promoterke koje ovaj put nisu maloletne klinke (ko na sajmu automobila) , vec lepo utegnute tete iz turistickih agencija, zaboravih zasta sam dosao .
Gde god se okrenes "sunce more" svi ti nesto guraju u ruke NUDE LJUDI ne mozes da odbijes, ponese atmosfera, kad bi znali da necu platiti ni jedan krevet a bice me svukuda po malo dobro sto uopste daju da pogledam program (salim se malo )
Gde god se okrenes "sunce more" svi ti nesto guraju u ruke NUDE LJUDI ne mozes da odbijes, ponese atmosfera, kad bi znali da necu platiti ni jedan krevet a bice me svukuda po malo dobro sto uopste daju da pogledam program (salim se malo )