Predstavljanje novih članova
Moderatori: šukitaxi, miki56, andrijica, GorchaHY
- groskamper
- Site Admin
- Pridružio se: 11 Avg 2009 18:46
- Kontakt:
-
- Novi korisnik
- Pridružio se: 01 Jul 2012 15:20
- groskamper
- Site Admin
- Kontakt:
Dobar dan i veliki pozdrav svim clanovima kluba. Novi sam, upravo registrovan clan i dugogodisnji kamper.
Pratim vec izvesno vreme vas Forum i smatram da je prava steta sto tako malo clanova aktivno ucestvuje
u ponekad interesantnim dijalozima. Ja cu se sa svoje strane potruditi da nas u buduce bude vise aktivnih.
Pratim vec izvesno vreme vas Forum i smatram da je prava steta sto tako malo clanova aktivno ucestvuje
u ponekad interesantnim dijalozima. Ja cu se sa svoje strane potruditi da nas u buduce bude vise aktivnih.
- groskamper
- Site Admin
- Kontakt:
Hvala na dobrodoslici. Zapazanja imam puno sto se Foruma tice, ali te teme nisu vise aktuelne da bi se o njima pisalo jer su starijeg datuma. To i nije vazno, doci ce kasnije druge teme na red. Trenutno je na Forumu i tako relativno mirno i skoro da se nista ne desava, valjda zbog godisnjih odmora ili slicno. U svakom slucaju tu sam i pisacemo.
Pozdrav
Pozdrav
-
- Novi korisnik
- Pridružio se: 25 Apr 2012 21:02
pozdrav kamperskoj družini,nisam baš novi član ali mi kompjuteri nisu baš naklonjeni i do sad se nisam predstavljao,što nemogu reći da vas nisam pratio od 25.aprila...kamper sam u progresiji...šatorić...šator...brako prikolica....e sad smo kod kampera stigli i nadam se skorašnjim rezultatima....
pozdrav
pozdrav
- groskamper
- Site Admin
- Kontakt:
Pozdrav iz Samobora,
Bok svima!
Drago nam je što smo i mi članovi ovog foruma.Mi smo mladi bračni par s dvoje djece koji vole putovati.Prije dvije godine kupili smo naš prvi kamper i počeli sa putovanjima.Moramo priznati da nam se to jako svidjelo,samo da je više godišnjeg.Vjerujemo da će nam ovaj forum i udruga dosta pomoći oko nekih detalja vezanih za kampiranje.Pozdrav od Samoboraca!!!
Bok svima!
Drago nam je što smo i mi članovi ovog foruma.Mi smo mladi bračni par s dvoje djece koji vole putovati.Prije dvije godine kupili smo naš prvi kamper i počeli sa putovanjima.Moramo priznati da nam se to jako svidjelo,samo da je više godišnjeg.Vjerujemo da će nam ovaj forum i udruga dosta pomoći oko nekih detalja vezanih za kampiranje.Pozdrav od Samoboraca!!!
- groskamper
- Site Admin
- Kontakt: