pozdrav razmisljam o uvozu fiat Dethleff campera 1993gsa 2.5 dizel motorom
interesuje me njegova potrosnja
pa ako neko ima iskustva sa ovim motorom bio bih mu zahvalan na odgooru
potrosnja campera
Moderatori: šukitaxi, miki56, andrijica, GorchaHY
Re: potrosnja campera
Pozdrav i dobro došao na Forum.
Nadgradnja je Dehleff , a čija je osnova, čija je šasija i motor kampera, verovatno se radi o Fiat šasiji i Fiatovom motoru.
Moraš biti malo konkretniji što se tiče motora. Na Forumu ima nekoliko članova koji se baš razumeju u motore, nadam se da će se uključiti. Ja na žalost nisam jedan od njih.
Nadgradnja je Dehleff , a čija je osnova, čija je šasija i motor kampera, verovatno se radi o Fiat šasiji i Fiatovom motoru.
Moraš biti malo konkretniji što se tiče motora. Na Forumu ima nekoliko članova koji se baš razumeju u motore, nadam se da će se uključiti. Ja na žalost nisam jedan od njih.
izvinjavam se mislio sam da sam sve naveo ;
da radi se o fiatovom motoru 1993g. 2.5 dizel ali neznam koje snage u kw.
da radi se o fiatovom motoru 1993g. 2.5 dizel ali neznam koje snage u kw.
10-11 l je realna potrosnja.To je motor kao u mom sadasnjem kamperu.Uvek sipati jeftiniji dizel jer ga vise voli,loz ulje,bio dizel itd.a manje trosi,tj.treba mu masnije,teze gorivo.
hvala na odgovoru i bas mi je drago da imate iskustva sa tim motorom
a kako se pokazao kao motor?
da li je pouzdan?
a kako se pokazao kao motor?
da li je pouzdan?
Pouzdan,trajan ali ne voli pregrejavanje.Ako bude problem sa temperaturom moguci su dalji problemi.Zato ako ga kupis i vozis cesto prati pokazivac temperature,inace ode dihtung,glava itd.
Kažeš da razmišljaš o uvozu kampera iz 1993. godine, kako si mislio što se tiče registracije istog obzirom da je u njemu euro 1 motor.bemi82 napisao:pozdrav razmisljam o uvozu fiat Dethleff campera 1993gsa 2.5 dizel motorom
interesuje me njegova potrosnja
pa ako neko ima iskustva sa ovim motorom bio bih mu zahvalan na odgooru