CASKANJE 04.02.2010.
Moderatori: šukitaxi, miki56, andrijica, GorchaHY
Ja sam bez problema usao na taj voz,niko me nista nije pitao, tako da sam bio u Bad Hofgastajnu. Pada mi na pamet da je to sto ti imas alkoven a ja ne. Mozda je to razlog. A sto se tice uredjaja ne znam da li ga ti imas. Dakle,nama je receno a i citao sam da sa njim je dozvoljeno koriscenje plinskih uredjaja u voznji.
Za Mustanga ifo. U toj "banjskoj" dolini ima sjajnih skijalista. Skijanje i banjanje, nema lepse.
Kako dolazimo sa juga imamo opciju da posle Filaha skrenemo na zapad do tunela kroz kiji ocas posla stignemo u dolinu ili na sever prema Salcburgu , pa na pola puta na zapad prema Zel am See , pa na jug u dolinu. Razlika 2 sata.
Kako dolazimo sa juga imamo opciju da posle Filaha skrenemo na zapad do tunela kroz kiji ocas posla stignemo u dolinu ili na sever prema Salcburgu , pa na pola puta na zapad prema Zel am See , pa na jug u dolinu. Razlika 2 sata.
- groskamper
- Site Admin
- Pridružio se: 11 Avg 2009 18:46
- Kontakt:
Priroda je odradila svoje i ja malo pomogao ,danas sam uspeo sve da odledim i protecem s novom vodom koju sam naravno posle ispustio,wc radi nista nije puklo, napunio kamper sa plinom (bocom ) benzinom, napunio rezervoare sa plinom, oprao ceo kamper spola i unutra, usisao i eto me u cetvrtak ponovo na brdu. Ovaj put Kopaonik.
Planiram da svratim u Mrcajevce u cuvenu pekaru za pecenje i paprike u pavlaci.
Dobro ce doci na planini , malo prase malo jagnje, tako je kad ne mogu da se odlucim volem ih oba
Planiram da svratim u Mrcajevce u cuvenu pekaru za pecenje i paprike u pavlaci.
Dobro ce doci na planini , malo prase malo jagnje, tako je kad ne mogu da se odlucim volem ih oba
- groskamper
- Site Admin
- Kontakt:
Naravno da sam tako razumeo i u proslom pisanju ali sam i sam ispred zgrade resio problem , onako kao neki moji penzioneri polako ispred zgrade, doneo kantu tople vode sipao i sacekao 5 min sve proradilo potom ispustio svu vodu koja jos topla dobro dosla za pranje i tako cist kamper. Svejedno hvala na ponudi !
- groskamper
- Site Admin
- Kontakt:
Evo gledam slike sa Kopaonika jeda lep kamper parkiran pored kamiona .
ukoliko se prepoznao moze da nam se dojavi sa impresijama, svakako se ova vozila sve cesce vidjaju kod nas .
http://img716.imageshack.us/img716/3145/kamperkop.jpg
ukoliko se prepoznao moze da nam se dojavi sa impresijama, svakako se ova vozila sve cesce vidjaju kod nas .
http://img716.imageshack.us/img716/3145/kamperkop.jpg
Sa zakašnjenjem se javljam, još nisam otišao na Jahorinu, problemi na poslu, nisam mogao da odsustvujem a da se ne napregnem previše,
Napravio sam vreme pa sa velikom dozom sigurnosti krećem pred kraj sledeće nedelje.
Sve je spremno i popakovano u kamperu, letnje stvari izbačene, propan i agregat stigao, nedostaju mi još zimske gume i lanci, ali i to sutra regulišem.
Marta koliko ostaješ na Jahorini?
Napravio sam vreme pa sa velikom dozom sigurnosti krećem pred kraj sledeće nedelje.
Sve je spremno i popakovano u kamperu, letnje stvari izbačene, propan i agregat stigao, nedostaju mi još zimske gume i lanci, ali i to sutra regulišem.
Marta koliko ostaješ na Jahorini?