CASKANJE 05.02.2010.
Moderatori: šukitaxi, miki56, andrijica, GorchaHY
- groskamper
- Site Admin
- Pridružio se: 11 Avg 2009 18:46
- Kontakt:
Pogledao sam oglase sa pocetne strane , prilika zaista dobra, pricali smo vec o njemu, ako se gleda na vozilo iz ugla zanatlije mislim da se ne propusta ova prilika.
Mozda ljudi ne znaju sastav i nacin na koji se formira oplata ,licno sam imao prilike pa zato smem da kazem ovakav komentar.
Sto se mene tice ovu godinu sam resio da potrosim u kilometrima , pa mi se ovo ne uklapa.
Mustang mozda te sunce na Kopu povuce da Vidis kako ti stoje naocari za sunce (neke nove kao) ja polazim u cetvrtak nadam se da ce mi se desiti neki i ovakav suncan dan, ukoliko bude odmah pravim slike za razglednice.
Mozda ljudi ne znaju sastav i nacin na koji se formira oplata ,licno sam imao prilike pa zato smem da kazem ovakav komentar.
Sto se mene tice ovu godinu sam resio da potrosim u kilometrima , pa mi se ovo ne uklapa.
Mustang mozda te sunce na Kopu povuce da Vidis kako ti stoje naocari za sunce (neke nove kao) ja polazim u cetvrtak nadam se da ce mi se desiti neki i ovakav suncan dan, ukoliko bude odmah pravim slike za razglednice.
Iz Beograda: Beograd, auto-put (alternativa preko Obrenovca- nema putarine) Šabac, Loznica, ulaz u Bosnu na gr. prelazu Šepak, Zvornik, Han Pijesak, preporuka svratiti u restoran s leve strane na izlazu iz Han Pijeska. Restoran nije izgledan- tipičan bosanski, ali imaju nezaboravnu proju i domaće kiselo mleko iz zemjanih posuda, zatim Sokolac, put za Sarajevo, skretanje za Jahorinu preko Pala.
Dobar sneg, verovatno se vidimo tamo, ukoliko budeš ostao do kraja nedelje.
Dobar sneg, verovatno se vidimo tamo, ukoliko budeš ostao do kraja nedelje.
Planirao sam da pođem danas i vratim se u ponedeljak ali opet zbog nekih obaveza neću moći. Možda ćemo se videti sledećeg vikenda ako sve bude kako treba.groskamper napisao:Pogledao sam oglase sa pocetne strane , prilika zaista dobra, pricali smo vec o njemu, ako se gleda na vozilo iz ugla zanatlije mislim da se ne propusta ova prilika.
Omnia mea mecum porto
- groskamper
- Site Admin
- Kontakt:
- groskamper
- Site Admin
- Kontakt: