Moderatori: šukitaxi, miki56, andrijica, GorchaHY
Nije nikakav „kviz“! Post je upravo namenjen samo onima koji taj deo imaju jer samo njima i moze da posluzi.Dragan napisao:Onom ko zna sta je i cemu sluzi nije ni potreban ovaj post. Ja niti znam sta je ni cemu sluzi pa bi bilo dobro da znam sta je i cemu sluzi i da bi ova poruka imala smisla. Ako je u pitanju "kviz" meni ovo lici na neki elektro grejac u sistemu vodenog grejanja.
Ma opusteno, zezamo seBOSS napisao:Iskreno receno ja ne razumem cemu ova uzbuna i pobuna.
Ja vrlo dobro znam sta sam napisao, a vrlo dobro umem i da razumem sta je ko i kako napisao.
Uz svo postovanje Dragana koga licno ne poznjem, ali sam sve najbolje o njemu cuo i izuzetno ga cenim,
smatram vrlo neumesnim komentarisati i tvrditi nesto sto apsolutno ne poznaje i nije tacno.
Suprotno Draganovoj tvrdnji, moj post upravo moze da posluzi samo onome ko taj deo ima!
Jos jednom: nije „kviz“, nisam namerno sakrio broj artilkla jer on uopste nije vazan,
vec sam se stvarno obratio samo onima kojima to treba! Ne znam u cemu je problem?
Uhvatili su se teme oni kojima to ne treba, a o skupljanju djubreta po Srbiji o kome sam pisao
u rubrici "putovanja", gde bi mogli nesto sa svoje strane da doprinesu, niko nista ne pise osim Sinbad-a.
Uz to, malo vise ozbiljnosti i promisljenosti prilikom pisanja bi sigurno vise doprinelo, nego savet Sinbad-a
indirektno upucenom meni, da zbog nedostatka povrsnosti ne posecujem net. U svakom slucaju hvala.
Originalan nacin da se predstavi zanimljiv deo instalacije vodeBOSS napisao:Ko zna sta je ovo, zna i cemu sluzi i u cemu je problem! Napravu koristim u prelaznom periodu jer je tad problem najcesci!
...
Pa nije valjda da ni ti nisi razumeo o cemu se radi!?sprinter napisao:Što se tiče termo ventila jedina mi je zamerka položaj zatvoreno-otvoreno. Položaj zatvoreno je crveno dugme "nagore". Desilo mi se jednom u toku vožnje da je pao u položaj otvoreno. Od tada zimi ispod onog crvenog dugmeta oko osovinice namotam parče žice, da blokiram pad na dole.