Pomoc oko odabira prikolice 2
Moderatori: šukitaxi, miki56, andrijica, GorchaHY
Cestitam na kupovini. Ako nije tajna gde si kupio prikolicu, od koga , po kojoj ceni? Koje godiste? Jesi li je uzeo u Srbiji ili uvezao? Sta ima od opreme?
Poslednja izmena od Sinbad u 24 Feb 2013 21:57, izmenjeno 1 put ukupno.
Kad se mora, nije teško.
- groskamper
- Site Admin
- Pridružio se: 11 Avg 2009 18:46
- Kontakt:
Jader,
dobro nam dosao u drustvo. Nadsam se da ces sa zadovoljstvom dugo koristiti prikolicu. Posebno mi je drago sto polako na sajtu raste broj kampera sa prikolicama.
PS ove prepiske treba voditi pod "Razno- komentari". Za neko vreme komentare sa egzatnim podacima iz ove teme cu premestiti u postojecu temu a ovu temu obrisati.
dobro nam dosao u drustvo. Nadsam se da ces sa zadovoljstvom dugo koristiti prikolicu. Posebno mi je drago sto polako na sajtu raste broj kampera sa prikolicama.
PS ove prepiske treba voditi pod "Razno- komentari". Za neko vreme komentare sa egzatnim podacima iz ove teme cu premestiti u postojecu temu a ovu temu obrisati.
Kupio sam je u Srbiji, a ovde je od prvog dana, ima i račun iz 1991 . Od opreme ima predšator, grejalicu, frižider/šporet, lavabo s tušem, ugrađen hemijski WC koji se prazni spolja i rezervoar za vodu 40 l. Imao sam nevolju da mi u vožnji odleteo poklopac šibera jer ga nisam dobro zatvorio pa sam u proceduri nabavke novog.Sinbad napisao:Cestitam na kupovini. Ako nije tajna gde si kupio prikolicu, od koga , po kojoj ceni? Koje godiste? Jesi li je uzeo u Srbiji ili uvezao? Sta ima od opreme?
cestitam na kupovini, ako je to prikolica iz sombora, preduhitrio si me, to je dobar adrijin model sa dva odvojena stola (nocu kreveti) konforna i lagana za vucu. za njih nije problem naci delove jer ako nema goran sa nbgd slovenija je na 6,5h voznje od bgd, a ima ih kod nas dosta ne registrovanih za delove.
bitno je da je zimsko-letnja varijanta zbog izolacije (dupli prozori....) da se do snega moze koristiti, a i keti je prijatnije spavati
zelim ti puno lepih destinacija da obidjes sa njom, pa na sledecem okupljanju da da se upoznamo i "zalijemo"
bitno je da je zimsko-letnja varijanta zbog izolacije (dupli prozori....) da se do snega moze koristiti, a i keti je prijatnije spavati
zelim ti puno lepih destinacija da obidjes sa njom, pa na sledecem okupljanju da da se upoznamo i "zalijemo"
Cini mi se da je prikolica VRH! Ne rece nam gde si nasao prikolicu? Na oglasu nekom, ili? Gde si je kupio (u kom mestu) , koliko je kostala, jel potrebno da se sredjuje nesto na njoj?
Poklopac krova, nov, u Ardiji u Beogradu kosta oko 100€. Ali ne samo poklopac, nego komplet siber sa sve delom koji se ugradjuje u krov. Polovan bi morao biti bar upola cene.
Poklopac krova, nov, u Ardiji u Beogradu kosta oko 100€. Ali ne samo poklopac, nego komplet siber sa sve delom koji se ugradjuje u krov. Polovan bi morao biti bar upola cene.
Poslednja izmena od Sinbad u 28 Feb 2013 22:17, izmenjeno 1 put ukupno.
Kad se mora, nije teško.
Nasao sam je na oglasu, kod Sombora je kupljena. Trazio sam je .. trazio od proslog leta (tad sam i postavio ovu temu) i kad se pojavila brzo sam reagovao (na zalost driver57). Placena je oko 2600 EUR kad se uračuna registracija, šiber sam našao nov u SLO za 55 EUR, ali da ne bi čekao, kupio sam polovan od Sprintera (malo je korišćen jer je on stavio turbovent).Sinbad napisao:Cini mi se da je prikolica VRH! Ne rece nam gde si nasao prikolicu? Na oglasu nekom, ili? Gde si je kupio (u kom mestu) , koliko je kostala, jel potrebno da se sredjuje nesto na njoj?
Bila je garažirana duže vreme, unutra u odličnom stanju. Ljudi od kojih sam je kupio su pravi domaćini i odmah sam video kakav odnos imaju prema kući i tehnici. Predšator nisam otvarao, ali deluje kao nov. Naravno, ne treba očekivati čuda od prikolice stare preko 20 godina, zamor materijala često odradi svoje iako se ne koristi. J
Ostalo je da sredim neke sitnice (treba da testiram grejalicu, gume da zamenim iz predostrožnosti) ostalo sve funkcioniše.
Nadam se skorom viđanju na kamperskim skupovima .
Bas mi je drago da si zadovoljan. Ako je prikolica dobra, onda to uopste nije puno para.
Poslednja izmena od Sinbad u 01 Mar 2013 02:57, izmenjeno 1 put ukupno.
Kad se mora, nije teško.
- groskamper
- Site Admin
- Pridružio se: 11 Avg 2009 18:46
- Kontakt: