Pošto sam nov na ovom forumu, red bi bio, da se malo više predstavim. Kamper-prikoličar sam od 1980. U taj svet sam ušao sa ruskom šator prikolicom SKIF. Zatim sam imao par
Adri-ja 450q (okruglu pa kocku) , pa sad imam Adria 500 tl Optima. Godište 1986.
Kupijo sam je 10 novembra 2011, namerno u slabijem stanju da bih je mogao prilagoditi mojim potrebama. Obnova je trajala
u slobodno vreme i vikendima. Završena je sredinom maja 2012.
Koštala me je, nije da nije,
ali bi moj prijatelj Leskovčan rekao:
MERAK JE MERAK
A MERAK SI NEMA CENU.
Prvi pogled je bio ovakav.

Odluka je pala i kolega je došao po nju.

Pošto joj se znala sudbina još pre viđenja, sledilo je dogovoreno: sav tekstil, krpice, sunđerčići, zavesice napolje!

Kao kod doktora, gola na generalnom pregledu.

Odstranjeni su drveni delovi postelja, i krenulo se je sa lečenjem rak-rane prikolica a to je vlaga i voda.

Sada je na redu novi stiropor i drvo i ajmo dalje.

Evo i malo lepših slika, da se vidi trud.

Posle toga dolazi drugi veći projekt... A gde ćemo da spavamo ???
Pošto sa ženom imamo zdravstvene probleme, koji se zovu kičma (šta će te godine), odluka je pala: svako svoj krevet, pa da vidimo i to.

Dužina 190cm
Širina 80cm
Visina 55 cm
Kad je montirano ovako izgleda.

Leta su vruća, a jeseni sveže i potrebno je stare kosti održavati. Za to je zadužena hladilno grelna klima.
Pogled it radionice

I spoljna enota

Za osveženje su zadužena braća frižideri
Stariji brat Orginal

I mlađi brat

Za svetlost i tamu je zadužen mali Heki 40x40

Evo još nekih detalja

Tako opremljenu sad treba ofarbati

Ovde se vidi da su i nova vrata bila potrebna. Odlučio sam se da napravim jednodelna vrata.

Nova masa

Dobro došla posle farbanja.
Da ste videli komšije aaaauuuuuuuuuuuuu!

Lepa sa Al-feltnama i novim gumama dobila je drugu sigurniju i napredniju vučnu kuku.

Evo još nekih detalja

Dizajn sam prepustio ženi i ćerki

Krštenje je doživela ove 2012 u junu mesecu
Benzinac, 2.0, 100kw, vuče bez problema

Imamo i baldahin, koji nam uzima dosta vremena pri montaži i demontaži.

Njega je zamenjala 4 m tenda. Slike dolaze (čim slikam).
Da bi nam bilo lakše pri parkiranju kući i u kampu… Ugradio daljinsko vođeni mover

Prilika čini svoje, za drugi deo godišnjeg odmora dolazim do dizel vučnog vozila, koji se sa svojih dizelskih 100kw prosto igra sa prikolicom.

Kao što rekoh :
МЕРАК ЈЕ МЕРАК,
А МЕРАК СИ НЕМА ЦЕНУ.
Za sada toliko .
l.p. Mile