Problem sa friziderom
Moderatori: šukitaxi, miki56, andrijica, GorchaHY
Re: Problem sa friziderom
Postoji mogucnost da se nahvatao garez pa ometa plamen i dovod gasa ,probaj da ocistis gorionik,meni se desavalo da nemoze da upali nahvata se garez zbog loseg gasa ocistim i pali ko mina,probaj.
YU1PSO
Xm,neznam bas gde buh kontaktirao sa tum sprejem a model je RM 7401L tip C40/110
Zahvaljujuci advokatu(hvala lepo),frizider vise netrepce,radi lepo(za sada)
Sreca je kratko trajala,svega jedan dan ,ponovo je poceo da trepce
Kao što sam ti napisao, moraćeš da menjas kontakte, popustila nožica na kontaktu.sprinter napisao:Imao sam sličan problem i meni je u početku radio, ali vremenom je prestao da radi.
Sve sam probao, bio u servisu kod Zampetasa, izuo se mnogo eura, i na kraju mi posao završio Vlada Mustang. Pravi problem je bio povremeni gubitak kontakta na BURNER CONTROL DEVICE. Probaj sa kontakt sprejem , ako nakon toga ne blinkce, znači da ćeš ubrzo morati učvrstiti kontakte kao i ja.
Nisi napisao koji model frižidera je kod tebe.
Opet problem.ljubomir372 napisao:Ako se ne varam to su automatski osigurači .Moraćeš da odvrneš iliti skineš celu tu tablu i pridješ osiguračima sa zadnje strane i ispitivačem 12v utvrdiš dali uopšte dolazi struja do njega a ako dolazi dali je ima i na izlazu iz njega.
Uspio sam da nađem osigurače koji sa kriju iza akumulatora. Promijenio ih i frižider je radio bez problema u sve tri varijante. Kad sam se vraćao iz Grčke malo sam smanjio termostat da nije na maximum i od tada počinje novi problem. Ledara ledi a u ftižider je temperatura između 12 i 15 stepeni.
- ljubomir372
- Korisnik
- Pridružio se: 19 Dec 2012 18:11
- Kontakt:
Pozdrav laki .Probaj da zalediš par flaša u kućnom zamrzivaču i da ih ubaciš u frižider naravno pre toga ga uključi.A ako ne proradi moraće da padne jedno tumbanje.
PS.Ajmo neki putopis pošto kažeš da si putovao
PS.Ajmo neki putopis pošto kažeš da si putovao
Probaću to sa flašama čim se vratim kući.......
Ja putopise ne znam da pišem....ali ću pokušat da stavim koju sliku.
Ja putopise ne znam da pišem....ali ću pokušat da stavim koju sliku.