Uputstvo za korišćenje foruma
Moderatori: šukitaxi, miki56, andrijica, GorchaHY
Uputstvo za korišćenje foruma
Kako postaviti sliku?
Forum je integrisan sa dodaj.rs sajtom. Da biste postavili sliku, izaberite fajl klikom na "Browse" i zatim kliknite "Sačuvaj". Forum će izgenerisati odgovarajući link. Sve što nakon toga treba da uradite je da link kopirate u telo poruke.
Kako postaviti YouTube link?
Dodat je odgovarajući BBKod za YouTube.
Kliknute na obeleženi button i potom ubacite link između kodova na sledeći način: [youtube]link[/youtube]
Forum je integrisan sa dodaj.rs sajtom. Da biste postavili sliku, izaberite fajl klikom na "Browse" i zatim kliknite "Sačuvaj". Forum će izgenerisati odgovarajući link. Sve što nakon toga treba da uradite je da link kopirate u telo poruke.
Kako postaviti YouTube link?
Dodat je odgovarajući BBKod za YouTube.
Kliknute na obeleženi button i potom ubacite link između kodova na sledeći način: [youtube]link[/youtube]
Re: Uputstvo za korišćenje foruma
A gde se izgubise avatari i predhodno uploadovane fotografije?
- groskamper
- Site Admin
- Pridružio se: 11 Avg 2009 18:46
- Kontakt:
kad sam u predhodnom pokaznom clipu video konobara kako dotura pice ovoj mladoj dami nisam mogao da odolim primerom kako pratimo trendove (naravno Jevropske)
- groskamper
- Site Admin
- Pridružio se: 11 Avg 2009 18:46
- Kontakt:
groskamper napisao:sprinter napisao:Ne znam kako da uđem u svoj profil. Mogu da vidim svaki profil sa podacima koji su dozvoljeni. Ali gde je opcija da izmenim svoj profil, dodam telefon, lokaciju, mail ardesu, avatar i sl.
Pitanje,
Kako da izbrišem sopstveni post .
Napr u temi Komentari izmenio sam post i stavio ga u u podforum Uprava. sad hoću ovaj da izbrišem, ali ne vidim nigde nekakvo dugme za brisanje ili bilo kakvu opciju koja mi to omogućava.
Kako da izbrišem sopstveni post .
Napr u temi Komentari izmenio sam post i stavio ga u u podforum Uprava. sad hoću ovaj da izbrišem, ali ne vidim nigde nekakvo dugme za brisanje ili bilo kakvu opciju koja mi to omogućava.
Kad otvoris tvoj post pri vrhu prozora imas crveno dugme uredi i citiraj. Pritisni uredi i onda obrisi tekst u prozoru. Nije naj elegantnije resenje ali drugo ni ja ne znam.
pozdrav.
pozdrav.
Probao sam već to, kod mene to ne radi. Kad izbrišem tekst i kliknem na dugme pošalji, sledi poruka : Vaša poruka sadrži premalo karaktera, i opet isto.
Išao sam i na brisanje teksta pa na dugme sačuvaj, ali opet isto, džabe.
Išao sam i na brisanje teksta pa na dugme sačuvaj, ali opet isto, džabe.
Na zalost tako je. Kad obrises tekst ( mora ostati bar jedan karakter) posle posalji ostaje taj jedan karakter i avatar.
Ja ne vidim nijedan avatar. U podešavanjima ne mogu da reinstaliram sopstveni.
Admini u čemu je problem.
Admini u čemu je problem.
Isti slucaj i kod mene i,verovatno, kod svih drugih.
Ima li nekog nagoveštaja kada će se srediti ovaj bag sa avatarom?
Problem sa avatarima je resen. Posto je dodaj.rs prestao sa radom, uklonjena je integracija koja je bila prisutna u post editoru. Mozete koristiti http://imgur.com" onclick="window.open(this.href);return false; za upload slika (ili vec neki od poznatijih image host sajtova).
Zasto ja ne mogu da vidim slike na postovima svih clanova?
Ja mislim da ne mogu da se vide slike postavljene preko dodaj rs. Slike postavljene preko drugih alata se mogu videti. Ja sam sad pregledfao neke svoje slike u temi Grčka 2014 i vide se.
I ja ne vidim dosta fotografija. Cini mi se da je prvobitna varijanta foruma, sto se tice fotografija, bila mnogo bolja bez obzira na , mozda, malo nezgodniji nacin njihovog postavljanja. Cini mi se da bi fotografije trebalo da su sastavni deo foruma i da se nalaze na nasem sajtu a ne da su tamo negde i da se pozivaju preko linka. Meni je inace mnogo prakticnije dok sam na nekoj temi da paralelno pratim i priloge( fotografije) u isto vreme a ne da se naknadno povezujem sa fotografijama. Osim toga poruke na forumu ostaju kompletne a ne da neki njihovi delovi zavise od drugih sajtova.