Upozorenje
Moderatori: šukitaxi, miki56, andrijica, GorchaHY
Upozorenje
Nase kolege su na Ohridu imale veliku neprijatnost. Nocu su ih napali siptari. Jedva su se izvukli. Detalje cemo znati kada se vrate. Nemojte nocu prolaziti krajevima gde ima ekstremista i ako je moguce putujte u grupi. Admin
Re: Upozorenje
Ovo je ozbiljno upozorenje da bi ostalo bez detalja!!
Gde se napad desio? Tokom vožnje ili dok su bili stacionirani? U Ohridu i njegovoj okolini? U Strugi i njenoj okolini? U nekom kampu ili na nekom parkingu?
Još mnogo upitnika stoji iza ovakvog upozorenja. U interesu svih je da se što pre iznesu detalji.
Gde se napad desio? Tokom vožnje ili dok su bili stacionirani? U Ohridu i njegovoj okolini? U Strugi i njenoj okolini? U nekom kampu ili na nekom parkingu?
Još mnogo upitnika stoji iza ovakvog upozorenja. U interesu svih je da se što pre iznesu detalji.
Kamper je bio rentiran i putovali su muz i zena preko Makedonije u Grcku. Parkirali su kamper predvece pored nekog kafica u Neumu uz jezero. Kratak predah. Supruga zadremala u kamperu . Dolazi automobil sa pet albanaca koji parkiraju pored i krecu njihovi komentari sta da im urade. Srecom nisu blokirali put ka glavnoj saobracajnici. Muz je bio priseban i brzo seo za volan upalio motor i svetla i dok su se ovi snasli , vec je izasao na glavnu saobracajnicu i punom brzinom bukvalno pobegao. Premrli su od straha uz bojazan da ce ih mozda pratiti. Srecom nisu imali takvu ideju. Vrlo traumatican dogadjaj, pa treba da kolege vode racuna o bezbednosti, jer smo u vremenu gde se opet razbuktavaju nacionalisticke strasti. Negde nikad nisu ni gasene.
@liiiman na prvu sam pomislio da ste vi "žrtve", a onda shvatih da Badža ne bi dopustio takve igrarije.liiiman napisao:Ovo je ozbiljno upozorenje da bi ostalo bez detalja!!
Želim vam lep nastavak odmora
Odoh na Ohrid,ludovao, zezao,uzivao, jeo, pio,danju i nocu,itd i dođoh u Niš živ i zdrav.Pojedine kolege znaju više detalja.Ljudi slobodno putujte i uživajte u Makedoniji!
Jeste kad si otišao u stilu Mad Max-a, sa obeležjima Crne Reke a Makedonci ti bili pretorijanci.
Pretorijanci su bili plaćeni a Makedonci za razliku plaćaju piće i iće jer im je merak što smo došli u goste.Taj stil je zezanje i srpski inat!PS nisi video sve slike.
I ono malo što sam video je super, video sam i da je Vlada po običaju bio u elementu.
A gde su te fotografije?
ko zna neka ih prebaci na forom.Imaju moju saglasnost.