Elem ide zima , posle prvog kampovanja na moru od 23 dana u grckoj izuzetnoo sam zadovoljan pa bi i na sneg .
Ono sto me zanima je savet iskusnijih na temu same logistike oko koristenja skija zimske opreme itd ...
Ukratko : Vracam se sa staze ,ispred kampera sam skidam skije , njih cu u box pozadi , cipele pune snega - otvaram vrata cistim sneg sa njih cetkom koliko moze ali to nikad ne moze da se ocisti lepo ako me razumete...ako u njima udjem u kamper bice mokro .. (a plan mi je da stavim stirodur na pod i tepih preko )...znaci izuvanje ispred kampera pa ulazak bos unutra ? Ili neki drugi predlog ...
E onda mokra jakna ...mokre rukavice npr...ulosci iz pancerica.... do sad sam sve to kacio po radijatorima u hotelima apartmanima itd ali ovde nema "radijatora" samo jedna grejalica .
Isao bi sa porodicom ..dvoje male dece zena i ja . Necu skijati svaki dan zbog njih ali cemo na sankanje itd znaci oni mokri skroz u najavi ...mislim da sam dovoljno objasnio .
Jel to izvodljivo ili da batalim ideju kamperom na sneg ?

Jos jedno pitanje ,obzirom da slika iz putopisa skoro da vise nema na forumu -iako ima u opisu evo lokacije naseg kampera - htedoh da pitam gde parkirati kamper npr na kopu kod konaka ili dole negde kod malog jezera jel neko tera kampere-policija.. lopatari itd ... Kamper mi je 6m duzine znaci malo virim regularno parkiran .
Vidim da preko ima odredjena mesta za kampere uz upotrebu struje itd ali to kod nas nema naravno . Mozda i gresim ...
Hvala unapred na pomoci i savetima .