Nije na odmet imati u vidu kada se krene na neki put sta ima usput od prodavnica kamperske opreme i delova. Uglavnom kad sam isao negde uvek sam stao da pogledam da li ima nesto pametno i uvek dokupio nesto sto mi treba. Postavljam link mape sa lokacijama koje sam uglavnom posetio u zemljama koje nas okruzuju. Ako znate jos neke dobro opremljene radnje napisite ovde pa da ih dodamo.
Link mape
Prodavnice kamp opreme u regionu
Moderatori: šukitaxi, miki56, andrijica, GorchaHY
Prodavnice kamp opreme u regionu
Mixa Racing Team
Re: Prodavnice kamp opreme u regionu
Odlicno opremljeno izgleda na slici. Nisam bio u toma pravcu, dodajem na mapu
Mixa Racing Team
Ja bio pre jedno 6 god. vrhunska radnja, često su akcije.
A ti trkač nisi svraćao kad si išao na Grobnik? Jbg šta ti je to 200km tamo-vamo.
A ti trkač nisi svraćao kad si išao na Grobnik? Jbg šta ti je to 200km tamo-vamo.
Pa mislim da mi je blize Ljubljana kad idem na Grobnik nego Austrija A i tamo imam nekoliko opcija.
Nisam ove godine isao ni u jednu radnju jer sam prodao kamper, a skoro sam nabavio drugi pa planiram... Mozda cu ici pocetkom decembra na Grobnik pa bi mogao da svratim negde mada pitanje gde zbog ove situacije!
Nisam ove godine isao ni u jednu radnju jer sam prodao kamper, a skoro sam nabavio drugi pa planiram... Mozda cu ici pocetkom decembra na Grobnik pa bi mogao da svratim negde mada pitanje gde zbog ove situacije!
Mixa Racing Team