NOVI FORUM
Moderatori: šukitaxi, miki56, andrijica, GorchaHY
- groskamper
- Site Admin
- Pridružio se: 11 Avg 2009 18:46
- Kontakt:
- groskamper
- Site Admin
- Pridružio se: 11 Avg 2009 18:46
- Kontakt:
radi mali Igor je kriv za ove izmene samo jos da dobro uradimo preglednost sajta i foruma i uzivajmo , Jesi li za ideju posete Zasavice 14-15.05 ?
Da nesto nije uredu sa satom
Da nesto nije uredu sa satom
Poslednja izmena od groskamper u 16 Apr 2011 23:18, izmenjeno 1 put ukupno.
Poslednja izmena od randza u 16 Apr 2011 23:39, izmenjeno 1 put ukupno.
BRAVO!!!!! za Igora i Grosa, naravno i za ostale. Sada ovo lici na ozbiljan forum. Promena naziva kluba je nesto sto je meni odavno smetalo(iako sam iz Beograda) i trebalo je promeniti(isto me nervira kamp klub vojvodine ili tako nesto, nisam hteo ni ime da pamtim).
Lio sto se tice logo a kluba, imam nekoliko stvari. Prvo treba malo promeniti crtez na kome je kamper, drvo i ..... to je stari amblem sajma u Dusseldorfu( http://www.caravan-salon.de/) , a sada su ga malo izmenili(dodali prikolicu i ostalo). Drugo , ja bih ga malo pojednostavio da moze da se napravi kao nalepnica za kampere i prikolice(kao sto to rade Slovenci). Trece , na toj nalepnici ne bi trebalo da pise Srbija, Beograd,..... vec samo skracenica CCS(imao sam na prvom kamperu ogroman natpis BEOGRAD i nije bas ponegde bilo prijatno). Dodaj SLJIVU ili bilo sta sto simbolizuje Srbiju.
Lio sto se tice logo a kluba, imam nekoliko stvari. Prvo treba malo promeniti crtez na kome je kamper, drvo i ..... to je stari amblem sajma u Dusseldorfu( http://www.caravan-salon.de/) , a sada su ga malo izmenili(dodali prikolicu i ostalo). Drugo , ja bih ga malo pojednostavio da moze da se napravi kao nalepnica za kampere i prikolice(kao sto to rade Slovenci). Trece , na toj nalepnici ne bi trebalo da pise Srbija, Beograd,..... vec samo skracenica CCS(imao sam na prvom kamperu ogroman natpis BEOGRAD i nije bas ponegde bilo prijatno). Dodaj SLJIVU ili bilo sta sto simbolizuje Srbiju.
Slažem se sa Nidaconom, nisam znao da je ovaj amblem skinut. Treba ga malo modifikovati.
U svakom slučaju malo samo preraditi oblik kampera, dodati prozor i vrata i sl.
Kao predlog, možda da se udene i oblik države, nešto kao iscrtana granica. Ako može, ako ne , nema veze.
Ili stilizovati slova: SRB
U svakom slučaju malo samo preraditi oblik kampera, dodati prozor i vrata i sl.
Kao predlog, možda da se udene i oblik države, nešto kao iscrtana granica. Ako može, ako ne , nema veze.
Ili stilizovati slova: SRB
Sad sam pogledao amblem sajma, zaista je sličan -indeksirane boje su bitne samo kada nije u pitanju štampa u CMYK modu, koji je puni kolor pa može bilo koja slika, čak i štampači štampaju nalepnice na muflonu ili providnoj foliji- manji broj nalepnica odštampaću ja na kolor laseru na providnoj foliji (npr. 50 - 100 u veličini vizit karte, naravno gratis)