Posle pauze da otvorimo jos neke teme. Leto nam pocinje i prave se planovi za putovanja. Ne bi bilo lose da se objave neki predlozi za interesantne destinacije.
Ekipa iz Beograda ide pocetkom jula na Sardiniju na 2 do 3 nedelje.
Dva kampera idu u Portugaliju. Jedna ekipa iz Dubai, srpsko-novozelandska ide iz Beograda, do Grcke , Italije, Austrije i Madjarske do Beograda na 2 nedelje polovinom jula.
Jedan novopeceni kampreista ide u Grcku, zona Halkidikija i Tasos ceo avgust.
Posto adaptiram kucu ja idem na kratko do Grcke , na Halkidiki 10 dana u julu i 10 dana u avgustu.
Evo, prozvao sam ih pa neka napisu ako zele nesto vise.
U svakom slucaju Camping club Beograd ce imati dezurnog uz racunar da nasim clanovima i drugima pruzi potrebne informacije na putu. U slucaju bilo kakve potrebe mozete nas se kontaktirati i dobiti zeljenu informaciju .
Pozdrav Admin.
p.s. Pocetkom juna se odrzavaju dilerski skupovi proizvodjaca kampera pa ocekujte sveze informacije o tehnickim novitetima i trendovima
Poziv kamperistima
Moderatori: šukitaxi, miki56, andrijica, GorchaHY
Evo pozdrav svima iz Osijeka od novog člana foruma i ponosnog vlasnika starog hymer-mercedesa...sve pohvale za stranicu i entuzijazam i nadam se da će ubrzano rasti broj kako korisnika foruma (bacite oko i na hr. www.camping-croatia.com) tako i ljubitelja kampera, ceste i svega što ide uz to...
Izgleda mi privlačno ovaj vaš susret u Zasavici a i blizu nam je, pa ako nam se poklope stvari najavit ću se na onaj pomenuti mobilni, a ovaj vikend smo vam skoooro u komšiluku, u Zrenjaninu na jednom muzičkom festivalu...
Pozdrav!
Izgleda mi privlačno ovaj vaš susret u Zasavici a i blizu nam je, pa ako nam se poklope stvari najavit ću se na onaj pomenuti mobilni, a ovaj vikend smo vam skoooro u komšiluku, u Zrenjaninu na jednom muzičkom festivalu...
Pozdrav!
Pozdrav za kolegu iz Slovenije. Dobrodosao na nas forum. Nadam se da ces biti aktivan sa svezim temama sa vaseg podneblja. Nas nema mnogo ali jacamo iz dana u dan.
Bili smo na Zasavici za vikend 19.septembra i bilo je lepo. Nije bilo gostiju iz inostranstva jer se nismo na vreme oglasili. Popravicemo se sledeci put.
Bili smo na Zasavici za vikend 19.septembra i bilo je lepo. Nije bilo gostiju iz inostranstva jer se nismo na vreme oglasili. Popravicemo se sledeci put.