Okupljanje - Prolecno okupljanje 2013
Moderatori: šukitaxi, miki56, andrijica, GorchaHY, admin
Želim vam svima lep provod i uživanje na skupu.
Obavezno održite skupštinu kluba (nemojte se zaneti u uživanju ko mi u Smederevu i da ništa ne uradite). Moja mišljenja po pitanju organizacionih stvari zna DušanHY, nas dvojica smo se dobrim delom saglasili kada smo se našli.
Još jednom, uživajte i pravite što više slika i video zapisa!!
Obavezno održite skupštinu kluba (nemojte se zaneti u uživanju ko mi u Smederevu i da ništa ne uradite). Moja mišljenja po pitanju organizacionih stvari zna DušanHY, nas dvojica smo se dobrim delom saglasili kada smo se našli.
Još jednom, uživajte i pravite što više slika i video zapisa!!
-
- Korisnik
- Pridružio se: 07 Jun 2012 20:59
Da se i ja upišem iako sam prekratko sedeo:
pošto me mrzi da ubacujem slike ostalo na link:
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 213&type=1
pošto me mrzi da ubacujem slike ostalo na link:
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 213&type=1
sa moje tqacke gledista skup kampera je tekao ovako:
dosli smo u subotu oko 15h i zatekli kampere na okupu
zauzeli svoje mesto
ubrzo odlazi lio jer ima stradan obaveza
stigao nam je i precednik g. krvavac i krecu pripreme za odrzavanje skupstine
sedamo za "okrugli" sto i krece skupstina
precedavajuci g. krvavac iznosi planove i rezultate, a potom su usledila polemisanja i glasanja, o cemu ce urednici detaljnije pisati u nekim drugim temama
iscrpno izlaganje precednika i pazljivo slusanje izlaganje ostalih clanova
e onda je sto bi sojic rekao "mile iznosi prasici iz vurunu, a prasici ne valja da se hlade" krece vecera u organizaciji domacina
kao u pesmi balasevica " al se nekad dobro jelo bas" a sve to iz zivu svirku sto su vec kolege prezentovale u svojim postovima
u nedelju na brojnom stanju sa posada driver 57s
posada tadija
posada rdzoran iz knjazevca
posada sokol smederevo, posada iz cuprije i posada 011kosingas
jutarnje caskanje
posada mile svaba iz cuprije
naj brojniji su i ovog puta drugari iz nisa mustang i dvojnik
tu je i posejdon iz nisa sa novim kamperom ( kamper je kupljen u i indjiji)
admin sa svojim kamperom
posada miki 56 iz sd
posada jader iz bg
promocija samogradnje naseg kolege dule hy iz bg
dragan iz pirota ovog puta solo pa je bio pod satorom
posada kole iz nisa
uclanjivanje novih clanova u klub i "update" postojecih clanova
pravljenje planova za jesenje okupljanje, predlozi za mesto sledeceg skupa
setnja do obliznjeg etno sela
poseta etno selu moravski konaci
drvena crkva
drveni i zvonik
mini ekonomija sa par domacih zivotinja, deciji je predmet interesovanja
apartmani u stilu starih srpskih kuca od drveta, ali sa svi savremenim konforom (klima, internet....)
lepo sredjeno "dvoriste" sa starim predmetima kojima su nasi predci obradjivali zemlju, prevozili se po drumovima i po snegu, i uz pomoc kojih su obavljali stare zanatske poslove
lepo uredjen restoran sa tradicionalnom narodnom kuhinjom
oko jezera uredjena pesacka staza koju presecaju potoci starih vodenica sa klupama i dosta hladovine
u centru jezera su ostrvca na koje se dolazi drvenim mosticima koji daju sarm ovom mestu
jezero je cisto i poribljeno
za ljubitelje nautike tu su i camci za iznajmljivanje, pecanje... ali sa snagom sopstvenog pogona
ekipa kamperista
imaju i dva uredjena bazena za kupanje, ali posto sezona kupanja na otvorenom jos nije pocela oni se spremaju za prve tople dane bez kise
naravno tu su i nezaobilazni stanovnici svalog jezera
na kopnu smo jos videli i belog zeca
evo i ekipnih fotografija
po povratku iz etno sela krece se sa pripremama za kolektivni (zajednicki) rucak, pali se vatra za pripremu rostilja
miris pocinje moravom da se siri
slika govori vise od 1000 reci
vele majstori za rostilj sokol, tadija, dule hy, dvojnik, jader, miki 56, mustang.... i svi ostali (koje nisam nabrojao a zasluzni su) speremili su rostilj za pamcenje
zajednicki rucak nas je odrzao na okupu posle koga je krenula ekipa da se razilazi
ostaje polovina na zajednickoj kafi, ajd da ne kazem "sikterusi" posle koje smo se svi razisli
i na kraju povratak kuci sa kolegom duletom hy, bilo mi je zadovoljstvo voziti se iz njegovog kampera koji je produkt visemesecnog mukotrpnog rada i inovativnog inzinjeringa, pa ovi putem upucujem sve pohvale za njegov veoma uspesan i u porpunosti uspeo projekat
toliko od mene nadam se da nisam bio preobiman, zelim samo da docaram ovo druzenje nasim kolegama koji su bili spreceni da dodju na ovaj skup
ako sam nesto ispustio kolege ce me dopuniti ili ispraviti
dosli smo u subotu oko 15h i zatekli kampere na okupu
zauzeli svoje mesto
ubrzo odlazi lio jer ima stradan obaveza
stigao nam je i precednik g. krvavac i krecu pripreme za odrzavanje skupstine
sedamo za "okrugli" sto i krece skupstina
precedavajuci g. krvavac iznosi planove i rezultate, a potom su usledila polemisanja i glasanja, o cemu ce urednici detaljnije pisati u nekim drugim temama
iscrpno izlaganje precednika i pazljivo slusanje izlaganje ostalih clanova
e onda je sto bi sojic rekao "mile iznosi prasici iz vurunu, a prasici ne valja da se hlade" krece vecera u organizaciji domacina
kao u pesmi balasevica " al se nekad dobro jelo bas" a sve to iz zivu svirku sto su vec kolege prezentovale u svojim postovima
u nedelju na brojnom stanju sa posada driver 57s
posada tadija
posada rdzoran iz knjazevca
posada sokol smederevo, posada iz cuprije i posada 011kosingas
jutarnje caskanje
posada mile svaba iz cuprije
naj brojniji su i ovog puta drugari iz nisa mustang i dvojnik
tu je i posejdon iz nisa sa novim kamperom ( kamper je kupljen u i indjiji)
admin sa svojim kamperom
posada miki 56 iz sd
posada jader iz bg
promocija samogradnje naseg kolege dule hy iz bg
dragan iz pirota ovog puta solo pa je bio pod satorom
posada kole iz nisa
uclanjivanje novih clanova u klub i "update" postojecih clanova
pravljenje planova za jesenje okupljanje, predlozi za mesto sledeceg skupa
setnja do obliznjeg etno sela
poseta etno selu moravski konaci
drvena crkva
drveni i zvonik
mini ekonomija sa par domacih zivotinja, deciji je predmet interesovanja
apartmani u stilu starih srpskih kuca od drveta, ali sa svi savremenim konforom (klima, internet....)
lepo sredjeno "dvoriste" sa starim predmetima kojima su nasi predci obradjivali zemlju, prevozili se po drumovima i po snegu, i uz pomoc kojih su obavljali stare zanatske poslove
lepo uredjen restoran sa tradicionalnom narodnom kuhinjom
oko jezera uredjena pesacka staza koju presecaju potoci starih vodenica sa klupama i dosta hladovine
u centru jezera su ostrvca na koje se dolazi drvenim mosticima koji daju sarm ovom mestu
jezero je cisto i poribljeno
za ljubitelje nautike tu su i camci za iznajmljivanje, pecanje... ali sa snagom sopstvenog pogona
ekipa kamperista
imaju i dva uredjena bazena za kupanje, ali posto sezona kupanja na otvorenom jos nije pocela oni se spremaju za prve tople dane bez kise
naravno tu su i nezaobilazni stanovnici svalog jezera
na kopnu smo jos videli i belog zeca
evo i ekipnih fotografija
po povratku iz etno sela krece se sa pripremama za kolektivni (zajednicki) rucak, pali se vatra za pripremu rostilja
miris pocinje moravom da se siri
slika govori vise od 1000 reci
vele majstori za rostilj sokol, tadija, dule hy, dvojnik, jader, miki 56, mustang.... i svi ostali (koje nisam nabrojao a zasluzni su) speremili su rostilj za pamcenje
zajednicki rucak nas je odrzao na okupu posle koga je krenula ekipa da se razilazi
ostaje polovina na zajednickoj kafi, ajd da ne kazem "sikterusi" posle koje smo se svi razisli
i na kraju povratak kuci sa kolegom duletom hy, bilo mi je zadovoljstvo voziti se iz njegovog kampera koji je produkt visemesecnog mukotrpnog rada i inovativnog inzinjeringa, pa ovi putem upucujem sve pohvale za njegov veoma uspesan i u porpunosti uspeo projekat
toliko od mene nadam se da nisam bio preobiman, zelim samo da docaram ovo druzenje nasim kolegama koji su bili spreceni da dodju na ovaj skup
ako sam nesto ispustio kolege ce me dopuniti ili ispraviti
Evo i od mene ponešto... (da napomenem, fotografije su s mobilnog telefona)
Pizza produced by LIO
I pite/pogače iz Niš...
Ni klincima nije bilo dosadno...
Pirati s Moravu
Deca su bila na visini zadatka...
Sokolove prečice
Rastanak posle nezaboravnog roštilja ...
Hvala organizatorima i svima koji su ovaj skup učinili ugodnim. Vidimo se na sledećem druženju...
Pizza produced by LIO
I pite/pogače iz Niš...
Ni klincima nije bilo dosadno...
Pirati s Moravu
Deca su bila na visini zadatka...
Sokolove prečice
Rastanak posle nezaboravnog roštilja ...
Hvala organizatorima i svima koji su ovaj skup učinili ugodnim. Vidimo se na sledećem druženju...
Poslednja izmena od Jader u 10 Jun 2013 01:07, izmenjeno 1 put ukupno.
-
- Korisnik
- Pridružio se: 07 Jun 2012 20:59
Svaka čast kolegama koji su bili najbrži izveštači sa prolećnog okupljanja na Moravi.
Pre svega hvala Olji i Mići za odličnu organizaciju ovog našeg druženja.
Evo i moje male dopune izveštaja, sa opravdanim zakašnjenjem.
Naši štimung majstori lavovski su se trudili, ali falili su kao podrška Ruža, Bojana i Sprinter.
Najveseliji...Zaključak: sledeći put manje vina i kombuhe.
Tišina! A sad malo JA...
A, evo nam i predsednika!
Na zajedničkom ručku u nedelju, i pored svih delikatesa sa roštilja, nedostajale su nam Liove pice i Đukine pogače ispod sača od prethodnog dana.
Pre svega hvala Olji i Mići za odličnu organizaciju ovog našeg druženja.
Evo i moje male dopune izveštaja, sa opravdanim zakašnjenjem.
Naši štimung majstori lavovski su se trudili, ali falili su kao podrška Ruža, Bojana i Sprinter.
Najveseliji...Zaključak: sledeći put manje vina i kombuhe.
Tišina! A sad malo JA...
A, evo nam i predsednika!
Na zajedničkom ručku u nedelju, i pored svih delikatesa sa roštilja, nedostajale su nam Liove pice i Đukine pogače ispod sača od prethodnog dana.
Poslednja izmena od mustang u 12 Jun 2013 04:31, izmenjeno 1 put ukupno.
Omnia mea mecum porto