Hvala, svraticu da cujem utiske.admin napisao:Korektan je kamp. Higijena je u redu. Godinama nije nista ulagano a trebalo bi.Medjutim lokacija kampa okruzenje plaza je savrseno. Cisto toplo more i zatvoren ceo kompleks sa lepom marinom i nekoliko hotelskih kompleksa sa bazenima privlace nas godinama. Deca se osecaju kao kod kuce. Konacno je ove godine pun signal mob.telefonije a Wi Fi radi tokom nedelje a za vikend otezano. Nema trenutno guzve koja se ocekuje u avgustu. Mi smo se sinoc vratili u Bgd.
Putopis - Grcka - Proleće 2013
Moderatori: šukitaxi, miki56, andrijica, GorchaHY, admin
Evo i nas da se javimo iz Grčke, trenutno smo u Nea Rodi, i sutra krećemo za Uranopolis, a zatim na Sitoniju. Do pre tri dana smo bili zajedno sa Lio-om i Koletom u Nea Iraklitsi gde nam se pridružio i Forestlander. Na putu za Stavros smo videli Mikija i Olju iz Smedereva, ali su se kretali u suprotnom pravcu (ka Kavali).
Kao što sam reako zadnjih par dana smo proveli na potezu od Olimpijade, Stratonija i Jerisusa, gde ima stvarno neverovatnih plaža pa čak i divljih kampova sa vodom i WC-om i svi su krajnje ljubazni prema kamprestima.
Slike i detaljan opis kad se vratimo i jedno veliko hvala Forestlanderu koji nam je puno pomogao oko opisa mesta i koordinata ovog dela Grčke koji do sada nismo posetili,a tek sad vidim koliko smo propustili.
Kao što sam reako zadnjih par dana smo proveli na potezu od Olimpijade, Stratonija i Jerisusa, gde ima stvarno neverovatnih plaža pa čak i divljih kampova sa vodom i WC-om i svi su krajnje ljubazni prema kamprestima.
Slike i detaljan opis kad se vratimo i jedno veliko hvala Forestlanderu koji nam je puno pomogao oko opisa mesta i koordinata ovog dela Grčke koji do sada nismo posetili,a tek sad vidim koliko smo propustili.
Ako sve bude u redu, ja u Subotu pre podne krećem.
Spavanje okolina Paraćina ili Prohor Pčinjski. U Nedelju ulaz u Makedoniju i spavanje na Mavrovu. Ponedeljak Bitola, pa Grčka.
@ Jader
Do pre desetak godina i ja sam išao na odmor tako što vozim od tačke A ( odredište) do tačke B ( kamp). Stanem na nekoliko mesta, ali usputno. Sada , čim sednem u kamper, ja sam na odmoru, kilometraža nije bitna ukoliko je podređena odmoru. Zato, bolje obiđi Ohrid, ima šta da se vidi.
Spavanje okolina Paraćina ili Prohor Pčinjski. U Nedelju ulaz u Makedoniju i spavanje na Mavrovu. Ponedeljak Bitola, pa Grčka.
@ Jader
Do pre desetak godina i ja sam išao na odmor tako što vozim od tačke A ( odredište) do tačke B ( kamp). Stanem na nekoliko mesta, ali usputno. Sada , čim sednem u kamper, ja sam na odmoru, kilometraža nije bitna ukoliko je podređena odmoru. Zato, bolje obiđi Ohrid, ima šta da se vidi.
Poslednja izmena od sprinter u 18 Jul 2013 23:42, izmenjeno 1 put ukupno.
Hteo sam svim srcem na Ohrid ali mi je van rute i nemam dovoljno dana na raspolaganju, a inače mi je ovo prvi odlazak u Grčku. Iduce godine ću verovatno put jugozapadne Grčke pa će Ohrid biti usputno stajanje.sprinter napisao:Ako sve bude u redu, ja u Subotu pre podne krećem.
@ Jader
Ima li neko savet za noćenje u MK, mislio sam prenoćiti pored jezera Mladost?
Poslednja izmena od Jader u 19 Jul 2013 00:31, izmenjeno 1 put ukupno.
Pozdrav svima i pitanje za Duleta HY ;
Cuo sam od jednog schvabe da je kamp u mestu Nea Iraklitsi izuzetno dobro postavljen i kako se iz njega moze pesaka u 2 razlicita mesta?Posto imam dvoje dece a nemam m.otor moram da trazim kampove iskljucivo blizu mesta, stoga molim ujedno sve koji znaju tako nesto da napisu,bez obzira u kom delu grcke,hvala.
Cuo sam od jednog schvabe da je kamp u mestu Nea Iraklitsi izuzetno dobro postavljen i kako se iz njega moze pesaka u 2 razlicita mesta?Posto imam dvoje dece a nemam m.otor moram da trazim kampove iskljucivo blizu mesta, stoga molim ujedno sve koji znaju tako nesto da napisu,bez obzira u kom delu grcke,hvala.
- groskamper
- Site Admin
- Pridružio se: 11 Avg 2009 18:46
- Kontakt:
Ukrstili se i bilo je zabavno, biće i slikaForestlander napisao:I ove godine nam se "putevi ukrštaju"...lio napisao:- 15, tu smo od Kavale do Soluna dvadesetak dana (bar nedelju dana na Sitoniji)
Pozdravljam pregovore, ako ništa drugo onda što nema ponovo viza, što je najbitnije za naš način putovanja
Trenutno spavamo u Stavrosu (ima net), od ponedeljka Sitonija - jedno nedelju dana
link:
https://www.facebook.com/lepomir.rakic/ ... 213&type=1
link:
Poslednja izmena od lio u 20 Jul 2013 23:27, izmenjeno 1 put ukupno.
Ajde da objasnite situaciju sa Rubinov rose crna etiketa: Ili ste ga poneli u nenormalnoj količini ili ste ga konzumirali na slamku pošto ga na slikama ima više nego svih vas zajednolio napisao:Trenutno spavamo u Stavrosu (ima net), od ponedeljka Sitonija - jedno nedelju dana
link: