Kao i uvek prioriteti:
-Budući kamper treba da bude u odnosu na sadašnji: brži; jači; pouzdaniji; da ima zadnju vuču - kako bih nazad i dalje nosio motor (a da ne proklizavaju prednji točkovi uzbrdo); da ima tri mesta za vožnju i spavanje (s tim da ni jedan ležaj ne bude u ćubi - odnosno visoko postavljen, a da u bilo kojoj varijanti postoji stalno namešten sto i bar jedna stolica u dnevnoj sobi, kao i stalno namešten najmanje jedan ležaj; da bude lako upravljiv (kako bi se u vožnju uključili i supruga i sin); da ima sve što i sadašnji (beli tank bar 100 l, crni tank, tuš plinski bojler, agregat, klimu itd...) i više od toga; obavezno boks za stvari; i na kraju, ali ne i najmanje bitno da me košta što jeftinije.

Nameravam da kupim Iveco Daily 35 c 13.
Neću da proširujem ili pravim stranice, kako bi zadržao čvrstoću postojećih stranica. U ovom planu jedina mana je dužina kreveta jer sam ja visok 180cm koliko je i unutrašnja širina Iveca, ali sam spreman da prihvatim tu malu neugodnost. Vozilo na ovaj način ostaje kompaktno i jako, lako se provlači po ulicama, kako mu je namena teretno neću je menjati da bi registracija bila manja. Po ovom projektu dobijam: boks 1x1x1,8m, stalno namešten sto i klupu, stalno namešten krevet 1x1,8m, koji kada se podigne naslon klupe bude 1x1,4x1,8m što bi trebalo da nadoknadi razliku u dužini, kao i kauč koji kada se rasklopi bude 0,8x1,8 (kako je on niži od zadnjeg kreveta noge onog ko spava dole biće ispod produžetka gornjeg kreveta). U dnevnoj varijanti velika dnevna soba i solidna kuhinja. Skicu sam radio u razmeri (nisam iskotirao, ali nije bitno). Sam kombi je maxi od 17,5m3 prostora za prtljag. U varijanti 35 predviđen je za maksimalnu dozvoljenu masu do 3,5 tone što bi trebalo da bude dovoljno (a koliko ja znam preko toga je potreban tahograf, pa bih se zadržao tu).
Uvek sam voleo da razmenim ideje (jer uvek čujem nešto novo, našta nisam obraćao pažnju) pa bih to želeo i ovaj put.
Pregledam oglase tražeći Daily, ukoliko neko ima neka saznaja neka javi - bitno je da bude maxi, odnosno dimenzija tovarnog prostora 4,5x1,8m. Odgovara mi oko 2002 godišta, ukoliko je moguće klimu, servo se podrazumeva i naravno jeftino.
Prvo sam planirao da moj kamper dam na prodaju, ali sam svestan da i za male pare moram mnogo da čekam, pa mislim da ću ga rastaviti i prebaciti u Daily. Zašto: ima beli tank od skoro 150l vode, crni tank sa širokim ventilom za brzo ispuštanje, prozore sa aluminijskim okvirom (koji mogu u toku vožnje da stoje otvoreni na prvi klik) - ovakvi prozori postoje i novi ali su jako skupi, krovne luftere sa ventilatorima, veći frižider 90l sa automatskim paljenjem, bojler na plin, tuš, jako kvalitetnu (ne previše lepu) unutrašnjost - ormare i ostalo od lakog materijala, a svaka vratanca imaju svoj plastični žleb i kada se zatvore apsolutno ne mrdaju (ne tresu, zveckaju, ispadaju). Elektriku sam već preradio tako da imam sve: invertor, punjač, ulaz spoljni i unutrašnji preko grebenastog prekidača za 220V (radi i u toku vožnje i kako god želim), punjače, kontrolere: akomulatora, vode u tankovima itd...
Moj kamper je star, ali ga ne menjam zbog toga (uradio sam generalnu i sada je zaista pouzdan), menjam ga jer:
- nema servo volan; mala snaga bez turbo kompresora me muči na uzbrdicama; ravan prednji deo dodatno usporava; nema namešten sto dok supruga i sin spavaju, pa ja kada sam na parkingu ujutro ne znam šta da radim; sin se stalno žali na vrućinu u krevetu u ćubi (i u pravu je pošto sam isprobao); možda najveća zamerka nemam boks, pa ležaljke, stolice, opremu držim ili u koferu na krovu, ili poređane pored motora na platformi.
Žao mi je da se rastanem od starog kampera jer je izuzetno jake konstrukcije (ima alu roštilj, sa spoljne strane debeo alu lim, u sendviču je stirodur). Na njega smo dvojica psolutno bezbedno gazili po krovu, nikad nema škripanja itd... ali vreme je da idemo dalje.
Namera mi je da ga rastavim i sve to ugradim u Daily, a ostatak prodam bud zašto. Na ovaj način bar neću morati da jurim delove, prozore i ostalo, a sa mojim sam apsolutno zadovoljan.
Pozz