Trumatic SL 5002/3 (kako aktivirati pecku)
Moderatori: šukitaxi, miki56, andrijica, GorchaHY
upravo tako!DraganBGD napisao: vishe pitanja nisu aktuelna, probao, improvizovao, nasho nesto na netu i upalio uz pomoc baterijice iz lampe. E sad ako bi mogao neko da mi pojasni sta se desava ako se plamen iz nekog razloga ugasi, da li je kao i sa friziderom da posle 20tak sekundi se automatski prekine dovod gasa ? F'ala
Nabudzio sam radi samo ferceraJader napisao:ide tu jos jedna kutijica u koju staju dve AA baterije koje daju iskru za paljenje. Ako nemaš, onda skarabudži, zalepi baterije izolir trakom, a na jednom kraju napravi kontakt plusa i minusa (da budu serijski vezane)
Jer znash mozda kako ide potroshnja ? prosek
- groskamper
- Site Admin
- Pridružio se: 11 Avg 2009 18:46
- Kontakt:
- groskamper
- Site Admin
- Kontakt:
obavezno naglasi da su te kolege forumaši poslali... platićeš duplogroskamper napisao:za plin serviser zemun Ljuba 064/1319209
Šala, naravno zovi Ljubu, ako on ne reši problem, onda nema ko..
Poslednja izmena od Jader u 18 Sep 2013 00:21, izmenjeno 1 put ukupno.
Pecka ima dva reda rebara, prvi je goreo i dok sam ja odvrtao u drugom se nije upalilo i onda je verovatno doslo do vece koncetracije gasa u tom rebru i onda kad se upalilo doslo je do bumm A shto se tiche tog auspuha upravo sam nashao osinjak u njemu, zacementiran sad ne znam da li je to izazvalo da se desi BUMMM i ta veca koncetracija gasa uglavnom sad sam ga ichupao
A sve sam ustvari pocheo da chachkam jer sam reshi da od vecheras pa do sutra uveche ne radim nishta vezano za poslovne obaveze, tako bejashe i sa skidanjem folije sa auta
A sve sam ustvari pocheo da chachkam jer sam reshi da od vecheras pa do sutra uveche ne radim nishta vezano za poslovne obaveze, tako bejashe i sa skidanjem folije sa auta
Poslednja izmena od DraganBGD u 18 Sep 2013 00:22, izmenjeno 1 put ukupno.
Zima psihološki počinje onda kad se na forumu prestane pričati o frižideru, a počne priča oko grejanja.
Poslednja izmena od Jader u 18 Sep 2013 00:28, izmenjeno 1 put ukupno.
- groskamper
- Site Admin
- Kontakt:
groskamper napisao:slicno radis kao ja , sve majstore poznajem ali nekako ispadne da na kraju uradim sve sam ,
dal je to dar ili prokletstvo pokazace vreme
Evo to sam izvadio Ne znam Grosh ali mene su majstori uvek neshto matretirali, kod svakog majstora sam morao po 3-4 puta da se vracam jer nije uradio kako treba. Eto, sad lagano sve sam, rasklopim pa ima vremena mlad sam, dok ostarim valjda cu sve da slopim i slozim
Znachi Jeder ja otvorio sezonu