Predlozi - Putovanja, predlozi i iskustva
Moderatori: šukitaxi, miki56, andrijica, GorchaHY, admin
Da li je neko bio kamperom u Bugarkom ski centaru Bansko? Moji prijatelji su bili kolima i odusevljeni su uslugom, smestajem, hranom ,ski stazama...Ski pas je nesto skuplji nego na Kopaoniku. Cena za pun pansion sa svedskim stolom , jakuzijem, podzemnom garažom i besplatnom vožnjom kombijem od hotela do žicare je 185 evra po osobi. Videli su nekoliko kampera parkiranih na samom vrhu kod gondole, od toga 2 italijanska. Kažu da ima mesta za parkiranje kampera i plaća se 10 leva dnevno.
Omnia mea mecum porto
Ja sam bio u Borovecu, ali isto tako kolima.
Što se tiče kampera, nisam siguran za bezbednost istog u Bugarskoj. Toliko ima priča o provalama i krađama, da zaista treba biti hrabar.
Moja preporuka je da se ide samo na sigurno, odnosno da se ide na obezbedjeni parking u okviru nekog objekta ili hotela, ili da se povede Džeki.
Što se tiče kampera, nisam siguran za bezbednost istog u Bugarskoj. Toliko ima priča o provalama i krađama, da zaista treba biti hrabar.
Moja preporuka je da se ide samo na sigurno, odnosno da se ide na obezbedjeni parking u okviru nekog objekta ili hotela, ili da se povede Džeki.
- groskamper
- Site Admin
- Pridružio se: 11 Avg 2009 18:46
- Kontakt:
Rado bih ti se pridruzio ali mi je samo nedelja slobodna ovog vikenda. Lep provod!
Poslednja izmena od mustang u 21 Jan 2010 21:25, izmenjeno 1 put ukupno.
Omnia mea mecum porto
- groskamper
- Site Admin
- Kontakt:
- groskamper
- Site Admin
- Kontakt:
- groskamper
- Site Admin
- Kontakt:
Nema mnogo veze sa Divčibarama, ali našao sam ovaj putopis, vrlo je interesantan, vredi ga pogledati,
http://www.youtube.com/watch?v=wk6KJXeO ... onse_watch
http://www.youtube.com/watch?v=wk6KJXeO ... onse_watch
- groskamper
- Site Admin
- Kontakt:
Lance nisam stavljao u dolasku , bio je snezan put sto pokazuju i slike, sneg dobro posut granulacijom i relativno plitak da je granulat na asfaltu odradio stvar.
Ako ovako nastavi u ponedeljak uvece kad sam planirao da podjem nazad, sa ledom i snegom na putu verovatno i sa lancima sledecih 20 km koliko je kriticno.
Jos nesta ovde pored same staze je hotel DIVCIBARSKI ZAMAK ekstra mesto imaju Wireless (koji se slobodno koristi) i izmedju ostalog specifican proizvod : POHOVANI SLADOLED
Naravno da sam morao da probam , a sta je u stvari da li mozete da zamislite !!??
Ako ovako nastavi u ponedeljak uvece kad sam planirao da podjem nazad, sa ledom i snegom na putu verovatno i sa lancima sledecih 20 km koliko je kriticno.
Jos nesta ovde pored same staze je hotel DIVCIBARSKI ZAMAK ekstra mesto imaju Wireless (koji se slobodno koristi) i izmedju ostalog specifican proizvod : POHOVANI SLADOLED
Naravno da sam morao da probam , a sta je u stvari da li mozete da zamislite !!??
- groskamper
- Site Admin
- Kontakt:
Super radila je zicara,ja vozim ski board pa posto se dosta pada bilo bi lepse da je bilo malo vise snega , valjda bi manje bolelo,
Svejedno sunce i belo sve okolo ,pune grane snega, zelja da se proba sve sto nisam zadnji put probao na Kopaoniku koji se topio, je ovaj dan ucinila odlicnim.
Napravi cu video materijal , ali ne ovako brzo ,kuci (primio sam kritike da se manem filmova ,ali ja mislim da ce na kraju Kusturica imati cast da me upozna )
Svejedno sunce i belo sve okolo ,pune grane snega, zelja da se proba sve sto nisam zadnji put probao na Kopaoniku koji se topio, je ovaj dan ucinila odlicnim.
Napravi cu video materijal , ali ne ovako brzo ,kuci (primio sam kritike da se manem filmova ,ali ja mislim da ce na kraju Kusturica imati cast da me upozna )