Kuda idu svi ovi holandezi?
Moderatori: šukitaxi, miki56, andrijica, GorchaHY
Danas sam na Ibarskoj magistrali u Meljaku video barem desetak kampera/prikolicara s holandskim tablicama kako idu prema jugu. U razgovoru s jednim starijim bracnim parom (nisu bas znali engleski) koje stao radi snabevanja saznao sam da idu prema Kraljevu??? Da nemaju oni neko prolećno okupljanje na Ibru???
Evo i slika:
Evo i slika:
Poslednja izmena od Jader u 18 Maj 2013 12:52, izmenjeno 1 put ukupno.
Super organizovani Holandjani su bili par dana u Zasavici i to što je Jader video je njihova seoba u Matarušku banju u sportski centar Okanik koji je imao dovoljno sluha i pameti da posluša savete našeg druga Jovana iz Zasavice i da obezbedi uslove na nivou uređenog kampa za ovako organizovane grupe turista.
U ovoj turi su većinom bili prikoličari, za razliku od prošle godine kada su većina bili sa kamperima. Činjenica je da imaju visok prosek godina i da im je druželjubivost na vrlo niskom nivou. Na svu sreću pa je bilo još gostiju u kampu pa je bilo i dobrog druženja (Bugari, Nemci i mi, čudna kombinacija )
Evo kako je njihova poseta izgledala u Zasavici:
PS. Naš najnoviji kamper koji je uspešno obavio prvo kampovanje
U ovoj turi su većinom bili prikoličari, za razliku od prošle godine kada su većina bili sa kamperima. Činjenica je da imaju visok prosek godina i da im je druželjubivost na vrlo niskom nivou. Na svu sreću pa je bilo još gostiju u kampu pa je bilo i dobrog druženja (Bugari, Nemci i mi, čudna kombinacija )
Evo kako je njihova poseta izgledala u Zasavici:
PS. Naš najnoviji kamper koji je uspešno obavio prvo kampovanje
Prošle nedelje oko 17h, klinac dođe i kaže: stižu vam neki gosti kamperisti!
Iznenađeni nenajavljenim gostima, izađosmo ispred kuće i ugledasmo Hymer kamper integralac holandskih tablica kako se parkira tik uz naš kamper.
Odmah je proradila tradicionalna srpska gostoprimljivost i dugačak jezik moje žene, te započesmo razgovor koji je trajao do kasno u noć.
Stariji bračni par iz Holandije, u penziji, je već 11 nedelja na proputovanju po Evropi i Balkanu. U povratku iz Gruzije preko Turske i Bugarske, slučajno su tražeći mesto za spavanje, skrenuli sa autoputa u Niš, i spazivši naš kamper parkirali se pored njega.
Gospođa je učiteljica koja odlično govori engleski, a dekica, profesor istorije, koji ima 81 godinu, izgleda kao da je šezdesetogodišnjak.
Izgleda da smo za par sati ostavili takav utisak da je gospođa na kraju pitala moju ženu da li može da je poljubi za rastanak.
Iznenađeni nenajavljenim gostima, izađosmo ispred kuće i ugledasmo Hymer kamper integralac holandskih tablica kako se parkira tik uz naš kamper.
Odmah je proradila tradicionalna srpska gostoprimljivost i dugačak jezik moje žene, te započesmo razgovor koji je trajao do kasno u noć.
Stariji bračni par iz Holandije, u penziji, je već 11 nedelja na proputovanju po Evropi i Balkanu. U povratku iz Gruzije preko Turske i Bugarske, slučajno su tražeći mesto za spavanje, skrenuli sa autoputa u Niš, i spazivši naš kamper parkirali se pored njega.
Gospođa je učiteljica koja odlično govori engleski, a dekica, profesor istorije, koji ima 81 godinu, izgleda kao da je šezdesetogodišnjak.
Izgleda da smo za par sati ostavili takav utisak da je gospođa na kraju pitala moju ženu da li može da je poljubi za rastanak.
Poslednja izmena od mustang u 30 Maj 2014 23:55, izmenjeno 1 put ukupno.
Omnia mea mecum porto
-
- Korisnik
- Pridružio se: 20 Apr 2014 15:55
@mustang
e jos da ste na rastanku i kljuceve od kampera razmenili ko sto fudbaler dres razmenjuju
eto sta nas kampere sve ocekuje kad udjemo u pozne godine, treba to izrrzati: hymer, 11 nedelja na tockobima, podjes od kuce po snegu, a vratis se ono jagode stigle...
blago vama, vama holandjani i svrate da konace u nisu, nas obidju ibarskom magistralom sa 80km/h
e jos da ste na rastanku i kljuceve od kampera razmenili ko sto fudbaler dres razmenjuju
eto sta nas kampere sve ocekuje kad udjemo u pozne godine, treba to izrrzati: hymer, 11 nedelja na tockobima, podjes od kuce po snegu, a vratis se ono jagode stigle...
blago vama, vama holandjani i svrate da konace u nisu, nas obidju ibarskom magistralom sa 80km/h
Poslednja izmena od driver57s u 01 Jun 2014 00:04, izmenjeno 1 put ukupno.
@driver57s
"e jos da ste na rastanku i kljuceve od kampera razmenili ko sto fudbaler dres razmenjuju"
"I tata bi sine!"
Kad su se holanđani parkirali i mi sa njima počeli razgovor uz domaće srpske proizvode, komšija čuo od drugog komšije da sam ja kupio novi kamper, pa poslao ženu u izvidnicu. Komšika me pita"komš`o, jel si ga kupio?" Ma još nisam, neće holanđanin da doplati dve hiljade za moj.
"e jos da ste na rastanku i kljuceve od kampera razmenili ko sto fudbaler dres razmenjuju"
"I tata bi sine!"
Kad su se holanđani parkirali i mi sa njima počeli razgovor uz domaće srpske proizvode, komšija čuo od drugog komšije da sam ja kupio novi kamper, pa poslao ženu u izvidnicu. Komšika me pita"komš`o, jel si ga kupio?" Ma još nisam, neće holanđanin da doplati dve hiljade za moj.
Omnia mea mecum porto
Ha ha ha ha hamustang napisao:@driver57s
"I tata bi sine!"
Pa te vaše komšije ima da polude od vas!!!!!!!!!!!!
Nego, da ja u temi KAMPOVI otvaram novu lokaciju NIŠ - Kod Djuke i Vlade?
Ja mislim da su Holandezi mogli i 11 godina da putuju i da nigde ni bi bili primljeni kao kod vas dvoje!
Izgleda da su ovi francuzi malo zalutali na putu do našeg parkinga.
Sve same bakice i dekice koji ne koriste navigacije već obične stare auto-karte.
Danas u Nišu, preko puta učiteljskog doma.
Sve same bakice i dekice koji ne koriste navigacije već obične stare auto-karte.
Danas u Nišu, preko puta učiteljskog doma.
Poslednja izmena od mustang u 02 Sep 2014 23:57, izmenjeno 1 put ukupno.
Omnia mea mecum porto