Komentari
Moderatori: šukitaxi, miki56, andrijica, GorchaHY
Dođi čas da ti napakujem zimske pa idi, što se kamera na Kopu (gde je inače temperatura -2) tiče rade od jutros i da kojim slučajem Skijališta nisu zatvorila sezonu razmislio bih dobro da za vikend skočim do gore.driver57s napisao:jel pustaju sa letnjim gumama na planinu?!
Pa kakvo je vreme počeće ljudi da vraćaju zimske gume!Dragan napisao:Ja jos vozim zimske.
U zadnje vreme teško se ulogujem na Forum. Nije da neće, ali ide sporo učitavanje. Na druge sajtove se lako nakačim, tako da nije do računara, pretraživača i sl. Posle poplave, po inerciji, očistio sam i računar od virusa i opet isto. Kada krenem da se ulogujem preko mobilnog telefona situacija je još teđa.
O čemu se radi, da li je stvar u odabiru hosta ili slično. Nisam iz ove oblasti, ali nešto ne štima, ili možda grešim, možda je samo kod mene. Kakva su tuđa iskustva?
O čemu se radi, da li je stvar u odabiru hosta ili slično. Nisam iz ove oblasti, ali nešto ne štima, ili možda grešim, možda je samo kod mene. Kakva su tuđa iskustva?
Po opisu bih rek'o da je ušla voda u koaksijalni kablsprinter napisao:U zadnje vreme teško se ulogujem na Forum. Nije da neće, ali ide sporo učitavanje. Na druge sajtove se lako nakačim, tako da nije do računara, pretraživača i sl. Posle poplave, po inerciji, očistio sam i računar od virusa i opet isto. Kada krenem da se ulogujem preko mobilnog telefona situacija je još teđa.
- groskamper
- Site Admin
- Pridružio se: 11 Avg 2009 18:46
- Kontakt:
Ja sam već pisao o tome da nam ne funkcioniše ime www.campingclubserbia.com na kome se dosta toga zasniva. To što se svima usporilo je zapravo čekanje da se desi razrešenje za upit na www.campingclubserbia.com. Kako većina starih članova ima zapamćen pristup preko www.campingclubbelgrade.org, njima pristup forumu radi, ali usporeno zbog navedenog čekanja. Takođe je pitanje i koliko novih članova ne može da pristupi forumu zbog ovog propusta. Ono što mene jako nervira je nulta reakcija na to što se više ne pristupa forumu po njegovom pravom imenu već po nekom imenu iz prošlosti. Tek kada se shvatilo da to donosi i tehničke probleme usledela je neka reakcija. Pa pošto smo definitivno samo www.campingclubbelgrade.org tako nekako ćemo i da funkcionišemo.