GRČKA: destinacije, mesta za odmor i prenoćište, iskustva i

Moderatori: šukitaxi, miki56, andrijica, GorchaHY, admin

Odgovori
marta
Korisnik
Pridružio se: 22 Nov 2007 21:37

Post od marta »

Pozdrav-Strunjan, Portoroz,Piran, Izola-sledece nedelje Ankaran (Kopar).
marta
Korisnik

Post od marta »

Da samo dodam. Na ovom sajtu mozete pogledati prikaz elektricnih bicikla (dva su kupljena) koja trenutno testiram.www.ecat.si
zoranGROS
Korisnik
Pridružio se: 27 Mar 2009 22:09

Post od zoranGROS »

Gledao sam slike sa sajta , stvar je skroz "in" jedino bi dodao da sa malo vecim tockom bi mogao lakse savladjivati ne asvaltirane terene , na primer delove pri plazama primorja i slicno, Takodje verujem da imas mali agregat kojim bi ih dopunjavao u situaciji kada si na putu.
Kao jednu od pozitivnih strana opet se mora reci za razliku od Maunti bike moze se spakovati u unutrasnjosti kampera sto nije slucaj sa vecim modelima.
Sa srecom te sluzili !
Korisnikov avatar
sprinter
Korisnik
Pridružio se: 06 Dec 2009 09:17

Post od sprinter »

Ja već par dana gledam na Limundu jedan sličan:

Evo adrese. http://www.limundo.com/kupovina/Sportsk ... S-/1314967

Ali nekako se dvoumim.
marta
Korisnik

Post od marta »

Ono sto je odlucilo pri kupovini ovog bicikla je pre svega mala tezina (14kg), rasklopi se za deset sekundi i moze da se unese u bus, radnju..Posto je snaga 190w lako se puni u kampu. Ove ostale koje sam gledao su vece snage, tezina je najmanje 20 pa ide sve do 30 kg. U svakom slucaju je lak za voznju jer mu je teziste nisko tako da se lako vozi i kad nema struje. Ja sam ovih dana obilazio Portoroz, Piran, Izolu. Ustedi se dosta vremena i snage za obilazak, za sada sam odusevljen tako da ce varijanta sa Smartom i skuterom otpasti, ovo je sasvim dovoljno.
zoranGROS
Korisnik
Pridružio se: 27 Mar 2009 22:09

Post od zoranGROS »

istrazujem destinaciju koju vrlo brzo treba i uzivo da dozivim i tako naidjoh na odlican opis sa slikama na vise strana i kordinate radi se o drugom prstu Halkidikija skoro ceo krug

http://www.sitonija.mcse-mcse.com/index.htm
Korisnikov avatar
sprinter
Korisnik

Post od sprinter »

Ja za Grčku planiram da idem u Julu, negde pred kraj, krećem oko 25-og. i ostaću nekih 20-ak dana. Trenutno aktuelna ruta je Krf, Sarti, Preveza, Peloponez, a za dalje ćemo da vidimo... verovatno se vraćam preko Korinta i ostajem par dana u Atini.

Ako neko ide sličnim putem u slično vreme, neka se javi, možda se putevi ukste, a i za nedaj bože, ako nešto zatreba.

Ima još vremena, ali je pravo vreme za razmenu informacija.
Korisnikov avatar
groskamper
Site Admin
Pridružio se: 11 Avg 2009 18:46
Kontakt:

Post od groskamper »

"mustang" kod mene su pripreme ozbiljne gorivo je sipano sitnice utovarene ostaje samo trenutak kad cu da odlucim da krenem na drugi prst, ALI desilo mi se pre 5 dana nesto bezveze, da upalim kamper da malo radi i NISTA vergla radi punpa za benzin sve kao da ce da upali, specijalno sto sam potpuno ispravan auto par dana ranije ugasio . Skinem svecicu suva znaci ni struje na bobini ni na brizgaljkama vidim nema sta vise da se probava i krenem u potragu za elektronicarem. Posle par dana namamim jednog koji radi po terenu iz fiatovog servisa , krenuo uokolo da eliminise stavku po stavku i dodje do saznanja da Imobilajzer zabrljavio i ne poznaje informaciju sa kod kljuca naravno on preko antene oko kontakt brave (imaju i dizeli i benzinci isti uredjaj) prima signal i u svom softveru usporedjuje podatak sa kod kljuca a potom ukljucuje dupli rele pored EKU (kompjutera) a potom napoji i njega. Komplikovano zvuci ali resio je to tako sto je izvukao djek iz imobilajzera i ponovo ukljucio za sekund ili dva auto upali bez verglanja u trenu. Poenta cele sikiracije je da se to desava mnogo cesce nego sto mi kao pojedinci znamo a uspeva cesto samo "resetovanjem" navedenog uredjaja izdzekiranjem ili SKIDANJEM KLEME sa akomulatora velika verovatnoca da ce ptom raditi ok. Postoji mogucnost da se ukine opcija sa kodom na kljucu ali to naplacuju 80e. Napomena da velika vecina kampera poseduje kod kljuc kao sigunost od kradje moze imati ovakvu nezeljenu posledicu. ako samo jednom pomogne ovaj savet dobro je .
Pozdrav
marta
Korisnik

Post od marta »

Polovina jula do polovine avgusta-Peloponez.
Korisnikov avatar
mustang
Korisnik
Pridružio se: 27 Jan 2008 22:16

Post od mustang »

Stao mi je kucni kompjuter pa me nema na forumu. Ja sam mesec dana u Grckoj, otprilike od kraja jula pa nadalje. Lep provod svima.
Nije lose da nekako razmenimo brojeve telefona i porukama kontaktiramo gde se ko nalazi. Mozda se i vidimo negde u tudjini kad nismo mogli kod nas.
Poslednja izmena od mustang u 23 Jun 2010 19:09, izmenjeno 1 put ukupno.
Omnia mea mecum porto
Korisnikov avatar
groskamper
Site Admin
Kontakt:

Post od groskamper »

Umesto u cetvrtak - petak odlozio sam putovanje do pozeljne temperature na Halkidikiju od 28-- koliko god nasao sam meteo izvestaj , kao i prognozu za 7 dana maksimum 25c . Jos jedna prednost kampera : kad hocu gde hocu i koliko hocu za skim hocu vec je malo zahtevnije .
Tel za sve kamperiste volja il nevolja gde god da se nalazim 064/030-4693
Korisnikov avatar
sprinter
Korisnik

Post od sprinter »

Slažem se sa Mustangovim predlogom za razmenu telefona, ali mislim da je zbog otvorenosti foruma za sada najsigurnije da članovi preko email-a međusobno razmene telefone i mejl adrese.

Ja sam u Grčkoj pred kraj Jula i početak Avgusta.

Otvorio sam posebnu adresu, pa molim članove koji idu za Grčku da mi pošalju svoje brojeve telefona sa e mal adresom , predlažem da je
@gmail.com, a ja ću uzvratiti" istom merom"

Moja adresa : sprintersrbija@gmail.com

pozdrav
Korisnikov avatar
groskamper
Site Admin
Kontakt:

Post od groskamper »

Na forumu takodje imate podatke ( telefon) Naseg Cluba i naravno Admina , siguran sam da nijedan apel nece proci nezapazeno , sad kad nema viza i protok je moguc prema inostranstvu u svako doba, takodje smo pruzili ruku u slucaju pomoci i kolegama iz drugih zemalja na proputovanju kroz Beograd, jedan takav cin bi se daleko cuo , mogao bi samo dobru proekciju imati prema Srpskim Kamperima .

Lep odmor i prijatne trenutke !
poseidon
Korisnik
Pridružio se: 16 Dec 2009 23:23

Post od poseidon »

Dugo se nisam javljao sto zbog strasnih obaveza na poslu,novog servisa ali i putovanja.Krajem maja sam bio u Italiji ;Verona,Modena i jezero Garda.Verona tako tako,Modenu i muzej Ferarija trba videti,imaju i kamp u neposrednoj blizini.Jezerom sam odusevljen pocev od kampova,obale,plaza i temperature vode koja je relativno velika zbog male nadmorske visine.Prosli vikend mi je bio nauticki,odvuko sam gliser mog prijatelja na Halkidiki pa sam iskoristio par dana osim voznje za kupanje i suncanje.Voda je topla!Ja planiram za Grcku u par navrata po desetak dana ali kad neznam.Sto se tice kamping parkinga nisam stigao sve da zavrsim ali moze da se koristi.Ogradjen je prostor ima vode,struje itd.Da podsetim telefon je 065 656 656 6 i privatni koji nosim i preko 063 421 607.
Korisnikov avatar
sprinter
Korisnik

Post od sprinter »

Pitanje za Mustanga, a i za druge ako imaju slične informacije

Na jednoj od slika video sam da imaš roštilj koji se montira na gasnu bocu, pretpostavljam onu od 3kg. Pominjao si i da roštilj ima deo za gde se sliva voda i sl. U potrazi sam za sličnim, pa me interesuje gde si ti svoj nabavio, i gde može da se naruči.
Pozdrav
Odgovori