Sudeći po tvojim slikama, vikend je bio pun pogodak. Retki su ovako lepi dani u ovo doba godine na Kopaoniku. Sunce totalno promeni krajolik Kopaonika.
Od magle jedva vidljivih silueta nekakvog rastinja do prelepih smaragdno zelenih četinara.
Ja sam vikend proveo u krugu prijatelja uz bogatu slavsku trpezu, na Kopaonik tek "iduće godine"!
Poslednja izmena od mustang u 21 Dec 2010 22:20, izmenjeno 1 put ukupno.
Upravo mi je moj veliki prijatelj kolega i muzicar dojavio da je rezervisao u konacima neki od apartmana od 16.01., i eto drustva .
Kakve sve smo planove opravili za tih 6 dana , bice sigurno vise nego interesantna reportaza, ali otom potom .
Naravno da idem sa kamperom to je moja kucica i u njoj hiljadu sitnica bez kojih bi mi skoro svaki put bio nepotpun, ustvari sam se razmazio!
poziv postoji, u satavu momacka garnitura
Poslednja izmena od groskamper u 11 Jan 2011 22:05, izmenjeno 1 put ukupno.
Stigao na Kopaonik, dan suncan po koji oblak , parkirao kamper na parking pored konaka gde se parkiraju autobusi, konacimm u apartmanu tako da sam pomalo izdao ideju kaper putnika ,ali posluzio je kao prevozno srestvo i putujuci orman. ceo dan skijanja i preobilna vecera jedva dozvoljava da ispisem i ovih par recenica koliko mi se oci sklapaju.
Pozdrav
Groš, lep provod na Kopaoniku.
Ja sam se u Subotu uveče vratio sa Kopaonika posle 7 lepo provedenih dana. Snega vrlo malo ali dovoljno za rekreativno skijanje i šmirglanje skija na kamenju i ledu.
Vreme je bilo lepo i relativno toplo, odlično za boravak u kamperu. Parkirali smo se na Malom jezeru što inače svima preporučujem. Daleko od mirisa raznih kuhinja, prženih krofnica i buke.
Pozdrav svima!
Pogled iz kampera u 8h.
Poslednja izmena od mustang u 17 Jan 2011 09:02, izmenjeno 1 put ukupno.
EEj sinoc pricamo sa vlasnikom <konobe na malom jezeru ''TECOM'' kaze bio neki kamper tu preko puta njegove konobe , pitam registraciju ne zna ali kaze covek i decabi tako nisam znao da si to ti eto za malo falilo da napravimo susret. sto se snega i staza tice istins je da su bele i ujutru moze da se borduje ali posle 14h toliko su ostrugane da bord nikako ne drzi po ledu. Ipak zimske su to radosti pa i ovakve stvari desavaju kazu od pola nedelje mozda udari nov sneg pa ce biti bolje do subote koliko sam ovde.
Pozdrav
Pa tablice od kude Nis, Bre. Nisi citao da se Mustang u subotu vratio.
Nego proctaj oglas ,na nasem sajtu, gde covek nudi stan za kamper pa u nova zivotna putesestvija.
Nadam se da ce da nadje odgovarajucu kombinaciju pa da se raspise na forumu.
ma netreba telefoni ni orjentiri , evo desavanja dakle kod tece konaba malo jezero svira kontrabas , gitara , harmonika stoji se na klupama ruke gore mladi i manje mladi.....
takodje super desavanje Rtanj maskenbal jeftino pice doza iber klinci i malo stariji ....ako kome pozli spasavaju doktorke .... evo slike
Juce sam se vratio sa Kopaonika , taman da je duze nebi valjalo, i upravo kad sam trebao da krenem vidim prilazi kamper iz Vranja lep Sprnter mislim da je Lajka nadgradnja porodica dosla na zimovanje . Tako ispada da se nastavlja niz boravka kampera na Kopaoniku i potvrda da nas ima .
Zelim lep boravak toj porodici koju sam upoznao koliko za taj trenutak i saznao da citaju vesti i desavanja sa naseg foruma , verujem da ce i oni dodati neku sliku ili opisati desavanje sa ove planine .
Dodacu da je put sa planine snezan i lanci su obavezi za bezbedno silazenje sa nasim vozilima , dalje od Kraljeva do Cacaka led voznja bez lanaca ali 40-50kmh do Beograda jedva na momente 60kmh i to vrlo oprezno, Sreca je kad je put pokriven snegom tad je podloga za kontrolu, led je zeznut, dakle oprez i sve se zavrsi kako treba i ostane sve u zadovoljstvu cak i putovanje - voznja .
Pozdrav Zoran
Dobro nam dosao. Ovaj kamper iZ Vranja, trebalo bi da bude iz Surdulice. Dva brata su kupila 2 Adrie na Mercedesu, jedan ima nadimak Svaba. U svakom slucaju drago mi je da prate nas forum i pozivam ih da se i oni oglase. Siguran sam da imaju dosta iskustva i da mogu da se ukljuce u razne teme.
Pre neki dan sam na Ada Ciganliji spavao ispred Golf kluba u kamperu u drustvu sa nasim kamperistom Bobanom sa Banovog Brda . Covek je pasionirani ljubitelj kamping karavaning turizma i nadam se da ce se ukljuciti na nas forum i da cemo se druziti na putovanjima.
Zakljucak je da nas ima i da treba da se okupimo i druzimo, zajedno smo jaci.